Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America

Publicat pe 23.05.2024 la 15:24 Actualizat pe 23.05.2024 la 19:28

Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională imediat după finalizarea proiectului Coșul de rufe - Kirli Sepeti. Actorul va călători și în America în vara acestui an.

actor poartă un costum albastru

Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională

Instagram

Halil Ibrahim Ceyhan este fără doar și poate o figură emblematică în ceea ce privește serialele din Turcia. A devenit cunoscut odată cu rolul său de protagonist din Moștenirea, proiectul pe care l-a continuat timp de trei sezoane. Ulterior, a continuat să-și dedice cariera producțiilor de acest gen. A urmat Coșul de rufe – Kirli Sepeti, serial în care rolul său a fost la fel de valoros.

Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională

Acesta s-a aflat recent în cadrul evenimentului Turkey Youth Awards, acolo unde a primit premiul pentru Cel mai bun actor. Alături de alți colegi, s-a arătat onorat de faptul că întreaga sa carieră de până acum a avut cu adevărat un scop.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Discret în viața personală, a reușit totuși să-și adune fani din toate colțurile lumii pe rețelele sociale. Astfel, are în prezent peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, unde a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea reprezintă colaborări cu diferite branduri renumite.

“Sunt foarte fericită să văd că oamenii sunt atinși de acest gen de show plin de iubire și că munca noastră îi surprinde de fiecare dată. Este un premiu pentru munca pe care o depunem, fiecare dintre noi.”, a spus acesta, arată seriesturkish.com. În Moștenirea a jucat rolul Yaman, iar în Coșul de rufe a fost Murat. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu colega de platou din Emanet, însă cei doi au ținut de fiecare dată să spună adevărul. Însuși Halil Ibrahim Ceyhan a declarat faptul că filmările pentru Coșul de rufe vor continua și în sezonul doi.

“Serialul continuă foarte bine, vom reveni anul viitor, va fi cel de-al doilea sezon. Prietenii mei actor și compania producătoare sunt foarte buni. Îmi continui viața fericit.”, a spus actorul.

A specificat că în vara anului 2024 nu își va putea lua vacanță, asta pentru că urmează să lucreze în cadrul unui musical, la fel ca și într-un lung metraj. Va călători totuși în America, așa cum singur a ținut să specifice. Este pregătit să demonstreze că mai are multe calități pe care le ține ascunse. Va pleca în America împreună cu colega Melisa Döngel și vor călători în 6 state diferite.

“Ne vom întâlni cu fanii de acolo, suntem foarte entuziasmați.”, a spus acesta.

Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să facă noi pași în carieră

Repetițiile pentru musicalul Bir Masaldi continuă. Cu Hande Subași în rol principal, dar și Halil Ibrahim Ceyhan în aceeași ipostază, producția se așteaptă a fi un succes. În ceea ce-l privește pe actor, acesta a devenit rapid unul dintre cei mai strălucitori din industrie.

Bir Masaldi va folosi tehnologii noi cum ar fi proiecții, ecrane virtuale, costume 3D și alte situații care se adresează noului public telespectatori. Piesa de teatru va prezenta frumusețile orașului Istanbul și este pregătită să ofere spectatorilor o experiență de neuitat.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2024. Taurii au nevoie de înțelegere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă"
a1.ro
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
HelloTaste.ro
Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval. Cum poți transforma pâinea învechită în gustare delicioasă
Catine
Vrei să ai sprâncene mai groase? Încearcă această rutină în 3 pași
useit.ro
De ce va crește numărul cancerelor de prostată. Diferența va fi semnificativă
as.ro
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: „Românul ăsta mare şi prost”
MediCOOL
Ce sunt bolile cronice și cum le putem preveni
Spynews
El este Robert, tânărul care a murit înecat în Olt. Și-a găsit sfârșitul la 21 de ani / FOTO
DeParinti
10 sfaturi pentru a forma comportamente alimentare sănătoase la copiii mici
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de albăstrele. Schimbările produse de această băutură în organism
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x