Halil Ibrahim Ceyhan este sprijinit de fani în mediul online. Cum îl susțin internauții

Publicat pe 15.08.2023 la 12:04 Actualizat pe 15.08.2023 la 12:29

Halil Ibrahim Ceyhan este susținut de fanii din mediul online. Actorul a primit nenumărate mesaje din partea acestora, dat fiind noul proiect în care se implică în prezent.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Halil Ibrahim Ceyhan este sprijinit de fani în mediul online

Happy Channel

Moștenirea a câștigat de-a lungul timpului o întreagă armată de fani. Datorită protagonistului, mai precis Halil Ibrahim Ceyhan, serialul a reușit să se claseze de fiecare dată pe primele locuri în cele mai importante topuri.

Halil Ibrahim Ceyhan este sprijinit de fani în mediul online

Acesta a părăsit proiectul ce l-a adus în fața telespectatorilor timp de 3 sezoane, fiind în continuare susținut prin mesaje. De altfel, internauții nu acceptă altfel de comentarii în afara celor pozitive la adresa lui Halil Ibrahim Ceyhan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are o adevărată armată de fani, atât în Turcia cât și în jurul lumii. Aceștia au grijă ca permanent actorul să fie sprijinit în mediul online. Au realizat astfel mii de postări în numele său, mai ales că recent s-a aflat de noul proiect în care va juca alături de Melisa Döngel.

Kirli Sepeti (Dirty Box) este serialul care îl va aduce înaintea fanilor cu un nou personaj. Recent, Halil Ibrahim Ceyhan a fost clasat pe locul 3 la categoria Cel mai frumos actor într-un top realizat în 2023 de către Nubia Magazine. Cei care au ținut să distribuie detalii despre această nouă clasificare, s-au arătat mai bucuroși ca oricând.

Halil Ibrahim Ceyhan este într-adevăr un nume cu prestanță în Turcia și în străinătate. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Este recunoscut pentru stilul său clasic pe care l-a prezentat de fiecare dată în serialul Moștenirea, însă în mediul online îl putem vedea și în alte ipostaze.

Este una dintre vedetele care nu duce lipsă de suport pe rețelele sociale. Născut în 1982, a interpretat rolul Yaman în seria Moștenirea din 2020 până 2023 în peste 500 de episoade. În lista cu cele mai discutate seriale din noul sezon se află și Kirli Sepeti, producția care îl va aduce pe Halil Ibrahim Ceyhan pe micile ecrane.

Halil Ibrahim Ceyhan, pe lista celor mai îndrăgiți actori din Turcia

Actorii care fac parte din distribuția Kirli Sepeti au avut deja mai multe întâlniri pentru a repeta scenariile. Fanii s-au arătat de-a dreptul entuziasmați de noul cuplu de pe micile ecrane, format din Halil İbrahim Ceyhan și Melisa Döngel.

Acesta a reușit să impresioneze cu jocul alături de faimoasa Sila Turkoglu, dat fiind faptul că cei mai mulți au crezut că formează un cuplu și în viața reală. Cele mai multe dintre situații au fost observat și transmite pe rețelele sociale.

Cât despre Melisa Dongel, aceasta s-a născut pe 18 septembrie 1999 în Istanbul și a jucat un rol de excepție în serialul Dragostea plutește în aer. Nu a fost primul său proiect de succes, dar a avut un ecou răsunător în Turcia și în afara sa. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat cele mai multe imagini din vacanța de vară. Se cunoaște faptul că vedeta nu a avut o copilărie tocmai ușoară, fiind abuzată de propriul tată. Cu toate acestea, adevărul a ieșit la iveală.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan este sprijinit de fani în mediul online. Cum îl susțin internauții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x