Halil İbrahim Ceyhan își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online. Cum s-a afișat actorul

Publicat pe 11.05.2022 la 14:32 Actualizat pe 11.05.2022 la 15:16

Halil İbrahim Ceyhan își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online. Actorul a postat o nouă fotografie și comentariile nu au întârziat să apară.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea"

Happy Channel

Cu toate că se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia, Halil İbrahim Ceyhan este o prezență discretă în mediul online. Munca pe platourile de filmare îi ocupă tot timpul, iar de cele mai multe ori nu reușește să-și aducă foarte des aportul cu fotografii și filmulețe pe conturile de socializare.

Contrar a tot ceea ce făcea până acum, Halil İbrahim Ceyhan a început să fie tot mai activ pe contul personal de Instagram.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online

A reușit să impresioneze audiența cu rolul său din “Moștenirea” și s-a făcut remarcat pretutindeni datorită carismei și talentului de care a dat întotdeauna dovadă. Cu toate că de-a lungul timpului a postat doar 59 de fotografii pe contul personal de Instagram, iată că Halil İbrahim Ceyhan este în continuare la fel de iubit.

Cea mai nouă ipostază a sa îl arată îmbrăcat într-o cămașă închisă la culoare și pantaloni asemănători, ținută pe care o putem vedea deseori în serialul “Moștenirea”. Cu toate că Halil İbrahim Ceyhan nu a lăsat niciun comentariu, fanii nu au întârziat să apară și să îi laude frumusețea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ochii și urechile noastre sunt mereu deschise”, “Cel mai frumos și talentat actor. Ești frumos și umil.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, asta pentru că actorul a primit peste 4 mii de astfel de mesaje într-un timp foarte scurt. De asemenea, peste 50 de mii de aprecieri au lăsat internuații în dreptul fotografiei acestuia. Cu peste 500 de mii de fani, Halil İbrahim Ceyhan și-a construit treptat o întreagă armată de fani și a reușit în timp să-și demonstreze calitățile profesionale.

Pe lângă talentul actoricesc, Halil İbrahim Ceyhan reușește să se facă auzit la propriu datorită pieselor pe care le lansează alături de prieteni în Turcia.

Halil İbrahim Ceyhan și Alişan Günay Yıldırım lansează o piesă împreună

Halil İbrahim Ceyhan și Alişan Günay Yıldırım sunt pregătiți să ajungă pe cele mai bune locuri în topurile internaționale și cu ajutorul cunoscutului producător Suat Aydogan își propun să dea viață celor mai impresionante piese. Cei trei s-au lăsat fotografiați în studio, acolo unde lucrează intens pentru melodii care se anunță deja hituri internaționale.

Născut în Sivas pe 13 decembrie 1982, Halil İbrahim Ceyhan și-a dorit de mic copil să îmbrățișeze o carieră în lumea actoriei. Pe când era doar un copil, acesta prefera să asculte cele mai apreciate melodii ale acelor timpuri și să le schimbe versurile după bunul plac. Ulterior, același lucru a ținut să-l facă și cu filmele pe care le viziona, atunci când intra în pielea tuturor personajelor preferate.

De când a devenit un actor iubit de toată lumea, Halil İbrahim Ceyhan a dezvăluit că cea mai importantă îmbunătățire în viața sa este recunoașterea internațională. Astfel, acesta a început să fie mult mai activ și în mediul online, acolo unde obișnuia să fie discret din punct de vedere personal. De altfel, nu există nicio fotografie care să ateste prezența altor persoane în viața vedetei.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online. Cum s-a afișat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x