Halil Ibrahim Ceyhan părăsește proiectul Coșul de rufe – Kirli Sepeti. Actorul a făcut anunțul în mediul online

Publicat pe 31.05.2024 la 09:40 Actualizat pe 31.05.2024 la 10:29

Halil Ibrahim Ceyhan a făcut anunțul pe contul personal de socializare. După o perioadă aglomerată pe plan profesional, actorul părăsește platourile de filmare ale seriei Coșul de rufe - Kirli Sepeti.

actor pe platourile de filmare

Halil Ibrahim Ceyhan părăsește proiectul Coșul de rufe – Kirli Sepeti

Instagram

După o perioadă extrem de aglomerată pe plan profesional, Halil Ibrahim Ceyhan a făcut un anunț surprinzător pentru fanii săi. Totul a fost dezvăluit pe contul personal de socializare, acolo unde actorul comunică cel mai frecvent cu fanii săi.

Halil Ibrahim Ceyhan părăsește proiectul Coșul de rufe – Kirli Sepeti

Vestea a venit într-un mod neașteptat. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața personală, Halil Ibrahim Ceyhan nu a putut lăsa această veste să treacă fără a-și ține fanii la curent. Alături de mai multe fotografii realizate pe platourile de filmare, acesta a ținut să ofere și un text emoționant. A primit sprijinul internauților ca întotdeauna și multe dintre comentarii au fost scrise într-o notă pozitivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuția seriei Coșul de rufe – Kirli Sepeti se numără Ayça Bingöl, Ceren Moray și Cansu Tosun. Cele trei actrițe au legat o foarte bună relație de prietenie cu Halil Ibrahim Ceyhan pe tot parcursul filmărilor.

“Aș vrea să mulțumesc producătorului Fatih Aksoy pentru că a avut încredere să-mi ofere rolul Murat. Regizorilor mei, prietenilor din distribuție și prietenilor actori. Am avut un an bun, acum este momentul să continui cu alte proiecte inedite. La revedere, Coșul de rufe – Kirli Sepeti.”, a scris Halil Ibrahim Ceyhan pe pagina personală de instagram. A primit peste 9 mii de comentarii, însă era de așteptat având în vedere evoluția sa ca și actor până în prezent. Are peste 2 milioane de fani pe contul său, dar a și publicat până în prezent peste 80 de fotografii și filmulețe.

“Mulțumesc pentru eforturi, persoană cu inimă bună. Sunt bucuros că l-am întâlnit pe Halil.”, “O să urmărim cu mare interes noile tale proiecte și noile personaje pe care o să le interpretezi”, „Mult noroc în avans”, „Halil, merită să ai parte de cele mai prestigioase proiecte, demne de talentul tău imens”, au fost cuvintele adresate de către fani.

Cum este Halil Ibrahim Ceyhan în viața reală

Actorul a reușit să-i cucerească pe fani cu personajul Yaman din seria Moștenirea. Născut în 1986, acesta și-a exprimat talentul prin varii modalități artistice. Este cântăreț, model și actor, iar de fiecare dată a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. A compus nenumărate piese pentru artiștii din țara sa natală, iar multe dintre melodiile pe care le interpretează sunt scrise chiar de către el.

A jucat alături de faimoasa Sıla Türkoğlu în Moștenirea, acolo unde a interpretat rolul principal. De asemenea, s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu. Nu se cunoaște încă dacă Halil Ibrahim Ceyhan foarmează în prezent un cuplu sau este singur. Pe contul personal de socializare, acesta publică cel mai des fotografii de pe platourile de filmare sau din cadrul diverselor proiecte în care se implică. Dacă de cele mai multe ori și-a obișnuit fanii să poarte ținute elegante conform rolului din Moștenirea, iată că cele mai recente apariții îl arată în opțiuni casual. Se află fără doar și poate pe lista celor mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan părăsește proiectul Coșul de rufe – Kirli Sepeti. Actorul a făcut anunțul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x