Halil Ibrahim Ceyhan, prima apariție pe rețelele sociale în noul an. Cum arată actorul

Publicat pe 24.04.2022 la 11:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 17:15

Halil Ibrahim Ceyhan a postat prima fotografie din noul an în mediul online iar fanii nu au ezitat să îi arate aprecierea prin comentarii.

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Bărbatul a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Yaman în serialul “Moștenirea”. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Halil Ibrahim Ceyhan este apreciat de fanele de pretutindeni.

Astfel, dat fiind notorietatea pe care personajul a căpătat-o, este foarte ușor pentru fani să-l compare pe actor cu Yaman. Recent, Halil Ibrahim Ceyhan a postat cea mai recentă fotografie din online.

Halil Ibrahim Ceyhan, prima fotografie din noul an

“Actoria a fost mereu prioritatea mea, însă am așteptat proiectul potrivit la momentul potrivit. Acest serial a venit ca o inspirație, exact când trebuia.”, spune Halil Ibrahim Ceyhan.

Actorul consideră că cea mai importantă parte a meseriei de actor este să fii iubit de către public și recunoscut pretutindeni. Dat fiind faptul că are un succes răsunător, Halil Ibrahim Ceyhan mărturisește că secretul succesului este să fii întotdeauna prezent atunci când se strigă “Acțiune”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halil Ibrahim Ceyhan e de părere că Yaman este un personaj puternic, așa cum a demonstrat de-a lungul timpului și nu e genul de bărbat care să ceară ajutor atunci când are nevoie. Actorul spune că personajul este imprevizibil și nimeni nu știe cum va reacționa în anumite situații.

“Atunci când zâmbesc, oamenilor li se pare ciudat. E o situație drăguță.”, spune actorul.

Halil Ibrahim Ceyhan este de părere că un bărbat care investește în el, va avea succes pe toate planurile. Astfel, acesta aspect l-a învățat în mare parte datorită personajului său pe care îl interpretează cu ușurință.

Halil Ibrahim Ceyhan a postat prima fotografie în online, iar fanii au rămas surprinși. "Ești cel mai talentat actor", au spus aceștia.

“Cred că o persoană care investește în ea, este o persoană câștigată. În felul acesta putem progresa.”, a continuat acesta.

Halil Ibrahim Ceyhan, atunci când joacă rolul lui Yaman în “Moștenirea”

Halil Ibrahim Ceyhan spune că s-a împrietenit cu întreaga echipă de la filmări și întotdeauna există momente amuzante în spatele camerelor. Chiar dacă există o muncă asiduă de producție, actorul spune că nu trebuie să se piardă din vedere și momentele frumoase.

Cât despre scena care l-a impresionat cel mai mult pe Halil Ibrahim Ceyhan, acesta spune că momentul în care Seher a fost scoată din mormânt a fost unul demn de ținut minte. De asemenea, actorul devine mai stresat atunci când este nevoit să joace părțile de acțiune.

Halil Ibrahim Ceyhan se declară un bărbat care iubește copiii, astfel că scenele alături de aceștia sunt cele mai emoționante.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan, prima apariție pe rețelele sociale în noul an. Cum arată actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x