Hande Erçel a îmbrăcat o fustă argintie și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a luat o radicală

Publicat pe 09.12.2022 la 14:31 Actualizat pe 09.12.2022 la 14:57

Hande Ercel a îmbrăcat o fustă argintie și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a luat o radicală.

Hande Ercel poartă părul desprins și ondulat

Hande Ercel a îmbrăcat o fustă argintie și s-a lăsat fotografiată astfel.

Happy Channel

Hande Ercel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să devină favorita fanilor din Europa și să-și însușească rolurile pe care le-a interpretat fără greș. Acum apare încă o dată în mediul online cu o ținută de excepție.

Hande Ercel a îmbrăcat o fustă argintie și s-a lăsat fotografiată astfel

Fanii au așteptat cu sufletul la gură noi informații despre viața profesională a faimoasei Hande Ercel. Aceasta a pregătit nenumărate scenarii și negocieri, iar acum cei care o îndrăgesc sunt gata să o revadă pe micile ecrane. După o lungă perioadă în care a format cu un cuplu cu Kerem Bursin, aceasta a mărturisit că acum nu se află într-o relație, în ciuda ieșirii surprinse de jurnaliști alături de fostul său partener și coleg de platou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe profilul personal de Instagram are peste 29 de milioane de fani din lumea întreagă și peste 500 de fotografii și filmulețe, postate atât din viața privată cât și din cea profesională. Actrița a mărturisit că la ora actuală încă se află sub lupa negocierilor alături de producători.

“Îmi petrec timpul cu familia și aștept un proiect. Am foarte multe întâlniri bune, productive.”, a declarat Hande Ercel din “Dragostea plutește în aer”, potrivit Seriesturkish.com. În ceea ce privește proiectele de viitor este posibil ca aceasta să intre în pielea unei sirene.

“Nu este nicio informație oficială încă. Nu am spus nimic clar despre acest subiect. Sunt câteva proiecte despre care vorbim acum, o să clarific de îndată ce voi afla și eu cu exactitate. Sper că se vor întâmpla lucru bune.”, a transmis vedeta, arată aceeași publicație din Turcia. În concluzie, se arată că Hande Ercel urmează să apară într-un nou proiect, însă nu se cunoaște în prezent numele acestuia.

“Le doresc tuturor un sfârșit de ani cu pace, bucurie și liniște în suflet.”, a menționat vedeta din “Dragostea plutește în aer”.

Hande Ercel și-a suspendat planurile profesionale pentru a fi alături de familie

După ce s-a aflat public faptul că nepoata vedetei din “Dragostea plutește în aer” suferă de cancer, zvonurile au apărut deja pe internet. Printre acestea, se spune că Hande Ercel și-a amânat planurile profesionale pentru a fi alături de familie în cele mai dificile momente. Se pare că vedeta și-ar fi dorit să călătorească în SUA pentru a-și consolida studiile în actorie alături de Lori Lively. Acum actrița a confirmat că va rămâne lângă nepoata sa Mavi și sora sa.

Printre cele mai apreciate fotografii de pe contul de socializare al vedetei, se numără cele cu micuța Mavi, departe de platourile de filmare. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Bandirma, Turcia, a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer”. Serialul este acum distribuit în peste 80 de țări, iar relația de pe micile ecrane cu Kerem Bursin rămâne totuși în atenția publicului. Gamze Ercel este sora vedetei, fiind o persoană publică în Turcia. A împărțit același platou de filmare cu Burak Deniz, Melisa Dongel și Bige Onal.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o fustă argintie și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a luat o radicală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x