Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior. Detaliile ținutei au reușit să-i pună în evidență corpul de invidiat

Publicat pe 23.06.2023 la 12:23 Actualizat pe 23.06.2023 la 13:47

Hande Erçel a revenit în atenția fanilor în cadrul unei petreceri alături de prieteni. Vedeta a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior.

Hande Erçel poartă o rochie de mireasă și zâmbește

Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior

Happy Channel

Hande Erçel și-a exprimat recent admirația pentru Burak Deniz și a venit în mediul online pentru a-l complimenta. Cei doi lucrează din nou pe platourile de filmare după ce au mai trecut prin această experiență în trecut.

Hande Erçel din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior

Actrița a celebrat alături de colegul său și membrii echipei de filmare, dat fiind faptul că premiera serialului va avea loc în luna septembrie. Scene captivante vor fi din nou aduse în fața fanilor. Toată lumea așteaptă ca İki Yabancı să vină din nou pe micile ecrane.

“Burak este deja o persoană foarte specială pentru mine. Un partener cu care îmi place să lucrez. Am mai lucrat împreună. Acum am văzut amândoi același lucru. Ne-am schimbat foarte mult, am crescut. Este o experiență cu totul diferită să lucrăm acum împreună dintr-o perspectivă mult mai matură. Sunt bucuroasă că lucrez din nou cu el.”, a declarat vedeta din Dragostea plutește în aer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, Hande Erçel a devenit una dintre cele mai îndrăgite celebrități din Turcia, cu peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Pentru prima oară după 6 luni de relație, vedeta din Turcia a decis să-l prezintă pe partenerul său Hakan Sabancı întregii familii. Au luat parte la nunta prietenilor Eda Ece și Buğrahan Tuncer.

S-au distrat și alături de sora vedetei, Gamze Erçel și soțul acesteia, Caner Yıldırım. Primele imagini au fost publicate pe pagina sa de Instagram. Cei mai mulți fani au declarat că în prezent Hakan Sabancı a intrat fără doar și poate în sânul familiei. Acesta este un cunoscut om de afaceri din Turcia. Primele semne că a început să se iubească cu actrița din Dragostea plutește în aer au fost văzute în luna martie a anului trecut.

A urmat nunta fratelui afaceristului, moment în care acesta a prezentat-o pe Hande Erçel familiei sale. Eda Ece și Buğrahan Tuncer și-au unit destinele recent, moment în care și vedeta din Dragostea plutește in aer și-a făcut apariția pe ringul de dans. Nu și-a mai putut lua privirea de la partenerul său Hakan Sabancı și a reușit să-și lase în evidență trupul de invidiat grație rochiei purtate. A optat pentru o ținută de vis cu abdomenul la vedere, dar și cu o crăpătură largă pe picior. Nu este pentru prima oară când o vedem pe “Eda” într-o astfel de ipostază.

Inspirație pentru zilele de vară din garderoba faimoasei Hande Erçel

De cele mai multe ori, actrița poartă rochii și ținute glam ce o aduce mai aproape de poveștile din basme. Nu ezită niciodată să-și prezinte casa, acolo unde se fotografiază în repetate rânduri. Printre fotografiile publicate în mediul online vedete animal print, flori și alte forme geometrice în ceea ce privește stilul său. La cea mai recentă petrecere a purtat o geantă cu perle Bottega Veneta în valoarea de aproape 7 mii de euro. De asemenea, pantofii au fost marca Aquazzura. În 2022, actrița a călătorit cu Hakan Sabancı în Londra, într-o vacanță romantică.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior. Detaliile ținutei au reușit să-i pună în evidență corpul de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x