Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” petrece timp de calitate alături de sora sa

Publicat pe 15.12.2022 la 09:20 Actualizat pe 15.12.2022 la 09:55

Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” petrece timp de calitate alături de sora sa.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească

Happy Channel

Hande Erçel surprinde încă o dată cu apariția sa în mediul online. După o lungă perioadă petrecută alături de familie, protagonista din “Dragostea plutește în aer” a decis să readucă o paletă de culoare pe pagina sa personală de Instagram.

Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească

Născută pe 24 ianuarie 1993 în Turcia, a devenit cunoscută odată cu rolul din “Dragostea plutește în aer”. Cu peste 29 de milioane de fani pe pagina personală de socializare, actrița a revenit în mediul online cu o ținută bărbătească. Rochia scurtă neagră și palton oversized au reușit să îi trimită pe fani cu gândul la filmele de acțiune din anii ’90.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sora mea a fost o fantomă toată vacanța”, a ținut să scrie în cadrul descrierii Hande Erçel. Într-unul dintre interviurile recente, aceasta a vorbit deschis despre viața din spatele camerelor, atunci când se află alături de cei dragi.

„Viața mea de zi cu zi este normală și pașnică. Este la fel de calmă și senină pe cât vă puteți imagina.”, a transmis vedeta. Aceasta a subliniat faptul că a muncit din greu pentru tot ceea ce deține în prezent și este gata să continuie în aceeași manieră, în ciuda piedicilor.

„Chiar și în cele mai dificile zile, nu m-am bucurat de luxul de a renunța. În vremuri ca acestea, nu suport puternic. După aceea, încerc să-mi găsesc din nou putere, ținându-mă de lucrurile pentru care sunt recunoscătoare”., au fost cuvintele transmise de vedetă. Pe profilul personal de Instagram, putem vedea o altă Hande Ercel, de data aceasta cu un hobby cel puțin interesant. Atunci când se află în spatele camerelor, pictează.

„Pot juca orice rol al cărui scenariu mi se pare potrivit. Nu am multe limite în privința asta.”, sunt cuvintele vedetei. Cu toate că pe rețelele sociale abordează ținute inedite, descrie faptul că nu este o pasionată de modă, așa cum s-ar părea.

Cum este Hande Ercel, departe de luminile reflectoarelor

Hande Ercel mărturisește că cel mai mare model al său în viață este chiar mama sa, Aylin Erçel, care s-a stins din viață acum ceva timp.

„Îmi iau atitudinea ei dreaptă, ei liber și bucuria ei niciodată pierdută ca exemplu în fiecare situație care mi s-a întâmplat și în fiecare etapă a vieții mele”, spune vedeta. În mediul online, campaniile prezentate de vedetă sunt întotdeauna încununate cu laude.

“V-am spus că mi-a fost dor. Am trecut din nou granița cu această campanie.”, a mărturisit vedeta din “Dragostea plutește în aer”. Cea mai recentă perioadă prin care a trecut a însemnat o piatră grea de încercare în viață. Vedeta a aflat recent că nepoata sa Mavi suferă de cancer, însă tratamentul pe care îl urmează în prezent este unul potrivit nevoilor sale.

“Pentru toți oamenii care ne întreabă dacă suntem ok, suntem bine, încercăm să fim. Am început chimioterapia pentru fiica noastră acum două săptămâni. A fost foarte dificil, însă am reușit să trecem peste șocul inițial. Acum încercăm să ne acceptăm soarta cât se poate de bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că fiica mea răspunde la tratament.”, a scris Gamze Erçel, sora acesteia, pe internet.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” petrece timp de calitate alături de sora sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x