Hande Erçel a luat o pauză de pe platourile de filmare și se bucură de vacanță. Unde s-a fotografiat vedeta

Publicat pe 26.04.2023 la 13:23 Actualizat pe 26.04.2023 la 14:12

Hande Erçel a revenit în mediul online cu fotografii din vacanță. Vedeta din "Dragostea plutește în aer" se află în Italia, locație din care nu uită să împărtășească momente inedite cu fanii.

Hande Erçel poartă părul lung, coafat într-o parte

Hande Erçel a luat o pauză de pe platourile de filmare și se bucură de vacanță

Instagram

De la cele mai inedite locuri în care poți lua cina, până la întinderile de vie pe care le poți vizita pentru a-ți face o idee despre ce este vorba, Hande Erçel a reușit să le bifeze pe toate fără doar și poate. Starul turc se află în vacanță prin Italia, iar primele fotografii au fost postate chiar de ea în mediul online.

Hande Erçel a luat o pauză de pe platourile de filmare și se bucură de vacanță

Dacă nu știai deja, vedeta ta preferată din “Dragostea plutește în aer” se află în Italia pentru o vacanță de neuitat. A ținut să publice mai multe serii de fotografii pe pagina personală de Instagram, iar acest lucru i-a adus la scurtă vreme aprecierile așteptate. A vizitat muzee, locații pitorești, dar și restaurante acolo unde și-a ales cele mai inedite ținute. Cu toate că la început nu a dezvăluit unde se află, prietenii virtuali au reușit imediat să-și dea seama care este destinația sa favorită în acest moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A poposit în Florența, acolo unde s-a lăsat fotografiată pe un balcon. Îmbrăcată într-un costum alb și cu ochelari negri de soare, actrița și-a lăsat încă o dată simplitatea să o ghideze. Nu a ținut să ofere informații relevante, ci doar a postat mai multe emojiuri în dreptul descrierilor.

La început a îmbrăcat o rochie mulată colorată, iar în picioare a optat pentru pantofi negri cu șosete albe, înalte. Ca și accesorii și-a ales ochelarii negri și o geantă galben muștar. La următorul popas a ținut să poarte pantaloni negri cu lenjerie intimă bărbătească, dar și un top alb ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Ca și accesorii a optat de această dată pentru o geantă neagră și cercei rotunzi. A mai purtat de asemenea o fustă scurtă și două maiouri gri, dar și bijuterii din argint la gât.

Este recunoscută pentru stilul său aparte, dar și pentru pasiunea pentru modă pe care o exercită ori de câte ori are ocazia. Indiferent că abordează un stil clasic sau casual, este întotdeauna în pas cu moda. Cu toate că a trecut ceva timp de când s-a despărțit de Kerem Bürsin, vedeta nu a șters amintirile cu acesta de pe pagina personală de socializare. Acum însă, orice imagine a fost dată uitării.

Hande Erçel a șters orice urmă a relației cu Kerem Bürsin

După o relație de mai bine de 1 an, Hande Erçel și Kerem Bürsin au decis să renunțe la o idilă începută pe platourile de filmare. De-a lungul timpului, au împărtășit mai multe fotografii în mediul online. Cele mai multe dintre acestea au fost realizate în cadrul campaniilor publicitare. Zvonurile legate de relația lor au început la începutul anului 2020, dar cei doi nu au confirmat nimic până în aprilie 2021 atunci când au călătorit pentru prima dată împreună.

Cei doi au celebrat multe momente speciale împreună, documentându-și relația pe Instagram. Au plecat împreună în Maldive pentru a-și sărbători zilele de naștere și au petrecut timp împreună, departe de luminile reflectoarelor. În ciuda tuturor zvonurilor legate de separare, fanii le-au fost în continuare alături și au ținut să le apreciere fiecare postare.

Hande Erçel are în prezent peste 30 de milioane de fani pe contul personal, acolo unde a publicat peste 600 de postări. A jucat rolul de protagonistă în “Dragostea plutește în aer” și a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.

În articolul

Hande Erçel a luat o pauză de pe platourile de filmare și se bucură de vacanță. Unde s-a fotografiat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x