Hande Ercel dezvăluie fanilor noua sa pasiune. Pe lângă actorie, o altă activitate artistică îi ocupă timpul vedetei

Publicat pe 24.01.2024 la 16:26 Actualizat pe 24.01.2024 la 17:30

Hande Ercel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului, care a captat inimile fanilor încă de la primele apariții pe micile ecrane. Recent, prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta a dezvăluit care este cea de-a doua pasiune care îi ocupă timpul, pe lângă, actorie.

Hande Erçel

Profimediaimages.ro

Hande Erçela traversat o perioadă foarte dificilă, după ce serialul "Bambașka Biri" (O altă persoană) a înregistrat audiențe scăzute. Deși părea un proiect care să captiveze publicul, a urmat și o perioadă de cădere. Cu toate acestea, actrița nu s-a lăsat afectată și a continuat să muncească la fel de bine, ca o adevărată profesionistă ce este.

Pe lângă actorie, actrița iubește să sculpteze și să modeleze cu lut, creând forme inedite de decor pentru casă. Recent, ea a publicat un videoclip care a atras atenția fanilor

Cu toate că actoria rămâne principalul ei domeniu de activitate, Hande Ercel a dezvăluit recent o pasiune artistică neașteptată prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta nu se limitează doar la interpretare, ci și-a descoperit talentul pentru sculptură și modelare cu lut. Acest hobby captivant o ajută să-și exprime creativitatea și să creeze forme inedite de decor pentru casa sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hande Erçel nu și-a pierdut entuziasmul și a continuat să-și dezvolte pasiunile artistice.

Selin Arat, directorul de operațiuni internaționale al Tims&B Productions, a discutat despre succesul înregistrat de serialul "Bambașka Biri" și a subliniat faptul că acesta este primul serial turcesc care abordează sindromul tulburării de personalitate multiplă. A adăugat că, deși subiectul este delicat, Tims&B Productions tratează acest aspect cu atenție și că este un aspect interesant pentru companie, care își propune să aducă inovație în proiectele sale.

Serialul, promovat sub numele de "Bambașka Biri" în străinătate, a beneficiat de o expunere semnificativă prin prezența sa în secțiunea specială "Global Breakouts" a Deadline, care prezintă proiecte notabile din diferite părți ale lumii.

Cu toate acestea, este important să nu uităm că succesul serialului "Bambașka Biri" în străinătate nu trebuie să diminueze atenția acordată de publicul autohton audienței sale, potrivit aceleiași surse. Având în vedere deciziile anterioare ale Fox TV de a anula proiecte cu ratinguri scăzute, este esențial ca publicul din țară să sprijine în continuare acest proiect, astfel încât "Bambașka Biri" să poată continua să aibă succes în străinătate.

În articolul

Hande Ercel dezvăluie fanilor noua sa pasiune. Pe lângă actorie, o altă activitate artistică îi ocupă timpul vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x