Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, omagiu adus mamei sale în mediul online. Fotografia postată de vedetă

Publicat pe 27.03.2022 la 21:06 Actualizat pe 27.03.2022 la 15:55

Hande Erçel i-a adus un omagiu mamei sale și a postat o fotografie cu această în mediul online. Aylin Erçel a murit răpusă de cancer acum trei ani. Imaginea arătată de vedeta din “Dragostea plutește în aer” i-a emoționat pe fani.

Hande Erçel poartă o bluză subțire, de vară și are părul prins

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Frumoasa actriță Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” i-a adus un omagiu mamei sale și a postat o imagine cu aceasta în online. Tânăra a pierdut-o pe cea care i-a dat viață acum trei ani. Cauza? Cancerul.

Hande Erçel nu pierde nicio oportunitate în a-și exprima dorul pe care îl simte față de mama sa și nici de această dată nu s-a dezis de la acest lucru.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, omagiu adus mamei sale în mediul online

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama pe 10 ianuarie 2019, atunci când Aylin Erçel a pierdut lupta cu cancerul. De atunci, celebra actriță își exprimă întotdeauna dorul față de cea care i-a dat viață. În fotografii, filmulețe și momente frumoase petrecute împreună, așa apare Hande Erçel alături de mama sa.

Se pare că faimoasa actriță nu a fost ferită de virusul SARS-CoV-2, căci acum ceva timp s-a îmbolnăvit. Cu toate acestea, organismul ei a reușit să treacă ușor prin boală și astfel a fost ferită de complicații. Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a oferit câteva declarații: “A fost un proces dificil, a fost o boală grea. Mult succes tuturor celor care au sau au avut COVID. Cu toții ar trebui să fim precauți.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” s-a îmbolnăvit de COVID în aceeași perioadă în care mama ei a decedat acum trei ani din cauza cancerului. Astfel, actrița a simțit să-i aducă un omagiu și a postat o fotografie emoționantă pe contul personal de Instagram.

“Un fluture m-a sărutat pe gât. Mi-e așa de dor de tine, mămico.”, a scris Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” în dreptul postării.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, relație de iubire pe platourile de filmare

“Eda” și “Serkan” sunt printre cele mai iubite cupluri prezente în serialele turcești. Actorii nu sunt departe nici în viața reală, căci formează un cuplu solid de ceva timp. Kerem Bursin nu ezită să posteze fotografii în care apare alături de frumoasa lui iubită, cele mai multe din serialul “Dragostea plutește în aer”.

Hande Ercel și Kerem Bursin și-au propus lucruri mărețe în ceea ce privește relația lor, asta pentru că vor să se mute împreună în SUA. Nu mai încape îndoială că cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri celebre la acest moment.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Personajele din “Dragostea plutește în aer” au reușit să transpună dragostea de pe micul ecran și în viața reală, iar planurile lor de cuplu continuă să prind contur. După terminarea filmărilor, Hande Ercel a declarat că își dorește să studieze limbi străine în Anglia sau SUA. De cealaltă parte, lui Kerem Bursin i s-a oferit un rol important într-un film animat creat de Disney.

Kerem Bursin lucrează în același timp cu directorul Altan Donmez cu care are și o companie pe care au reușit să o înființeze împreună. Hande Ercel și Kerem Bursin au călătorit în SUA pentru vacanță, dar rămân acolo trei luni de zile.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, omagiu adus mamei sale în mediul online. Fotografia postată de vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x