Hande Erçel revine pe micile ecrane cu un rol în serialul “O altă persoană”. Fanii își pun mari speranțe în acest proiect

Publicat pe 01.09.2023 la 13:33 Actualizat pe 01.09.2023 la 14:29

Hande Erçel revine pe platourile de filmare după două sezoane în Dragostea plutește în aer. Un nou proiect este pe cale să înceapă în Turcia.

Hande Erçel poartă părul coafat într-o parte

Hande Erçel revine pe micile ecrane cu un rol în serialul “O altă persoană”

Instagram

Hande Erçel revine pe platourile de filmare după două sezoane în comedia romantică Dragostea plutește în aer ce a fost difuzată și pe Happy Channel. Pregătirile pentru serialul Bambaşka Biri (Another One) – O altă persoană continuă la intensitate maximă.

Hande Erçel revine pe micile ecrane cu un rol în serialul “O altă persoană”

Vedeta revine alături de Burak Deniz pe micile ecrane în proiectul O altă persoană după ce în în 2016 au jucat în Dragostea nu poate fi înțeleasă. Hande Erçel are peste 30 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă ipostază o surprinde în propria casă, alături de patrupedele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care i-au urmărit pe actori pentru prima oară pe micile ecrane, așteaptă cu nerăbdare o altă istorie. Hande Erçel va juca rolul avocatei Leyla care va încerca să conducă un parteneriat de succes alături de Burak Deniz. Dorința fanilor ca cei doi să se reunească s-a îndeplinit.

Este de punctat faptul că vedeta din Dragostea plutește în aer se numără printre cele mai discutate actrițe în mediul online. În prezent se bucură de succes atât pe plan personal cât și profesional. Primul episod în Turcia va apărea pe 11 septembrie.

Kenan Öztürk și Leyla formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane. Primele secvențe au fost urmărite deja de peste 5 milioane de internauți. Regizorul este Neslihan Yeşilyurt, iar scenaristul Ethem Özışık. Adba TV a publicat deja topul pentru săptămâna 22 – 28 august, iar Hande Erçel este fără doar și poate “cea mai populară actriță”. A reușit să o detroneze pe Hafsanur Sancaktutan. Recent, vedeta a vizitat Italia alături de partenerul său și a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale. De asemenea, Grecia nu a lipsit de pe lista zonelor de interes.

Starul turc a călătorit în Italia pentru vacanță

De la vizitarea zonelor viticole, până la cina în cadrul celor mai bune restaurante, vedeta din Dragostea plutește în aer a trăit momente de neuitat în vara anului 2023. A vizitat mai multe țări și a petrecut alături de partenerul său.

Ca de fiecare dată, Hande Erçel și-a surprins fanii cu ținute aparte. O împătimită a modei, reușește de fiecare dată să aducă un plus de culoare profilului său în mediul online. A purtat un costum de culoare albă pe care l-a asorat cu o geantă neagră. De asemenea, a optat și pentru haine casual, ținută formată din jeanși și maiouri.

Într-o altă fotografie o vedem cu pantaloni lungi, negri, dar și un top alb cu abdomenul la vedere. O rochie scurtă, colorată, întregește alegerile sale vestimentare. Vedeta nu uită niciodată de accesoriile ce reușesc să ofere un plus de eleganță. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, a devenit cunoscută în lumea întreagă cu rolul de protagonistă din Dragostea plutește în aer. Nu a fost însă singurul proiect profesional ce i-a adus succes pe plan internațional. A format un cuplu cu colegul de platou din Dragostea plutește în aer.

În articolul

Hande Erçel revine pe micile ecrane cu un rol în serialul “O altă persoană”. Fanii își pun mari speranțe în acest proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x