Hande Erçel s-a fotografiat la pescuit. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” nu uită de lucrurile simple în ciuda faimei căpătate

Publicat pe 27.03.2023 la 11:34 Actualizat pe 27.03.2023 la 12:28

Hande Erçel s-a fotografiat la pescuit. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” nu uită de lucrurile simple în ciuda faimei căpătate.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel joacă rolul de protagonistă în serialul "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A format un cuplu cu Kerem Bürsin, partenerul din “Dragostea plutește în aer”, însă acum a legat o idilă cu Hakan Sabancı. Cei doi își doresc să păstreze relația cât mai departe de ochii celor curioși.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” s-a fotografiat la pescuit

Deși este văzută de cele mai multe ori în ținute de gală, Hande Erçel nu ezită să se arate fanilor așa cum doar în viața privată este văzută de către cei dragi. Actrița s-a fotografiat recent într-o barcă, la pescuit. Îmbrăcată simplu, într-o pereche de pantaloni negri, cu geacă maro și șapcă, așa apare protagonista din „Dragostea plutește în aer” în cele mai recente imagini de pe pagina personală de Instagram. Pe plan personal a fost asociată cu Mehmet Dinçerler și Murat Dalkılıç, însă doar unul a fost cel care i-a furat într-adevăr inima.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre Hakan Sabancı, cel cu care vedeta a fost văzută recent într-un aeroport. Îndrăgostiții s-au ținut de mână și au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii cu jurnaliștii. Bărbatul nu a dorit să ofere explicații legate de ceea ce se întâmplă între el și vedetă. Au călătorit la Paris, acolo unde Hande Erçel a primit un cadou neașteptat.

Cu peste 29 de milioane de fani în mediul online, aceasta nu ezită să-și promoveze stilul simplu de viață atunci când este departe de platourile de filmare. Printre actorii care i-au apreciat fotografiile s-au numărat și Bige Onal și Burak Deniz, doi dintre prietenii și colegi de platou ai vedetei.

“Este imposibil să fii atât de frumoasă tot timpul”, “Femeia căreia fericirea i se potrivește cel mai mult”, “Hande mă face să țopăi de bucurie cu cele mai simple fotografii”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Cu toate că vedeta pare că și-a găsit din nou fericirea, familia partenerului s-ar zvoni că evită apropierea dintre cei doi, arată crush.news.

Hande Erçel nu este apreciată de familia partenerului

Cu toate că este încă asociată cu fostul partener, Kerem Bürsin, în prezent formează un cuplu cu Hakan Sabanci. Familia acestuia nu vede cu ochi buni publicarea pe internet a imaginilor senzuale realizate de actriță. În cele mai multe dintre ipostaze, aceasta poartă haine scurte ce îi lasă la vedere abdomenul de invidiat, dar și picioarele lungi și lucrate. Recent, Hande Erçel a fost comparată cu faimoasa Kendall Jenner, atât prin ținutele pe care le poartă cât și prin diferitele ipostaze afișate pe internet.

“Kendall Jenner vibe”, au scris fanii. Nu răspunde acestora comentarii, însă de fiecare dată tot ceea ce internauții lasă în urmă, verifică constant, după cum a declarat chiar ea. De altfel, a fost comparată și cu Serenay Sarikaya, actrița din ‘Shahmaran’. Cele două posedă aceeași mașină și același fost partener, dar și aceeași traiectorie profesională. În ceea ce privește viața sa personală, aceasta este cu mult diferită în prezent față de cea a lui Kerem Bürsin. Acesta din urmă s-a operat recent, având probleme în sfera sănătății.

“Cred că cel mai mare succes al seriei a fost datorită faptului că am fost foarte uniți. Eram o familie autentică și ne-am simțit foarte bine pe platourile de filmare. Am crezut în ceea ce am făcut și ne-am distrat pe parcurs.”, a declarat Kerem Bürsin.

În articolul

Hande Erçel s-a fotografiat la pescuit. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” nu uită de lucrurile simple în ciuda faimei căpătate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x