Hande Erçel și Demet Özdemir au luat decizii greșite pe plan profesional în sezonul ce tocmai s-a încheiat. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 05.06.2023 la 19:40 Actualizat pe 05.06.2023 la 20:15

Cu multe așteptări pe plan profesional, se pare că Hande Erçel și Demet Özdemir au luat decizii greșite în sezonul ce tocmai s-a încheiat. Publicațiile din Turcia vorbesc despre colaborări care nici nu au mai avut loc.

Hande Ercel poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins, pe spate, iar Demet Ozdemir poartă un sacou negru și zâmbește

Hande Erçel și Demet Özdemir au luat decizii greșite pe plan profesional în sezonul ce tocmai s-a încheiat

Profimedia Images/ Happy Channel

Au fost mulți actorii turci care au ținut să realizeze proiecte speciale în colaborare cu Disney +. Printre aceștia s-au numărat și faimoasele Hande Erçel și Demet Özdemir care au reușit fără doar și poate să-și pună amprenta încă o dată în cadrul proiectelor profesionale.

Hande Erçel și Demet Özdemir au luat decizii greșite pe plan profesional în sezonul ce tocmai s-a încheiat

Marile speranțe au uimit pe toată lumea. Așteptările au fost de asemenea peste măsură. Cu multe proiecte impresionante ce urmau să fie difuzat pe Disney +, Turcia ar fi primit astfel o nouă direcție în ceea ce privește serialele și filmele din industrie. Împreună cu diverse nume și producții inedite, țara ar fi ridicat încă o dată ideea că și aici se pot crea povești de succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cauza problemelor economice, planurile de a produce aceste noi seriale în cadrul Disney + s-au redus. Astfel, unul câte unul, producțiile au început să fie anulate pe rând. Planuri ce le includeau pe Hande Erçel, Demet Özdemir și Yılmaz Erdoğan nu au mai fost realizate.

Fanii lui Yılmaz Erdoğan erau pregătiți pentru filmul Organize İşler, ca o producție ce și-a completat scenariul toamna trecută. Cu toate acestea, decizia amânării difuzării a luat prin surprindere pe toți. De asemenea, sezonul doi din seria Dünyayla Benim Aramda cu Demet Özdemir în rol principal a fost amânat. Filmările ar fi trebuit să înceapă în această vară.

Deniz Kızı, produs de MF Production în colaborare cu Disney + și cu Hande Erçel în rol principal a fost de asemenea amânat. Se aștepta să înceapă odată cu producția İki Yabancı, tot cu faimoasa vedetă în prim-plan. Din cauza bugetelor foarte mari, toate au fost amânate. Altfel spus, actrițele vor trebui să-și regândească proiectele și să se îndrepte spre alte seriale. De altfel, dacă totul va reveni la normal, producțiile în care acestea urmau să joace roluri principale vor fi distribuite altor vedete.

Ce spun publicațiile din Turcia despre problema amânării serialelor

Demet Özdemir va putea fi urmărită pe Fox TV în cadrul serialului “Numele meu este Farah”, iar Hande Erçel ar trebui să apară pe aceeași platformă în seria İki Yabancı. Rămâne de văzut care va fi deznodământul pentru cele două vedete din Turcia la momentul actual.

Altfel spus, chiar și alte actrițe pot avea acum o șansă către serialele care au fost distribuite către nume mari din industrie.

În articolul

Hande Erçel și Demet Özdemir au luat decizii greșite pe plan profesional în sezonul ce tocmai s-a încheiat. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x