Hande Erçel și Demet Özdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Care are mai mulți fani în mediul online

Publicat pe 14.04.2023 la 17:55 Actualizat pe 14.04.2023 la 18:13

Hande Ercel și Demet Ozdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Care are mai mulți fani în mediul online.

Hande Ercel poartă o bluză albă cu mânecă lungă iar Demet Ozdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Hande Erçel și Demet Özdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia

Happy Channel/ Instagram

Hande Erçel și Demet Özdemir sunt două dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Pe rețelele sociale, amândouă reușesc să-și construiască o armată de fani în fiecare zi. Postează fotografii și filmulețe, atât din mediul online cât și din viața personală.

Hande Erçel și Demet Özdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia

Dacă vedeta din “Dragostea plutește în aer” are peste 30 de milioane de prieteni virtuali, se pare că Demet Özdemir are peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Nu este de mirare, având în vedere că serialul fenomen care a fost difuzat și pe Happy Channel a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume.

Cea care l-a avut partener pe Can Yaman în serialul “Vis de iubire” a reușit fără doar și poate să se impună prin muncă asiduă, dar și frumusețea debordantă. Căsătorită cu Oğuzhan Koç, aceasta au recunoscut că are probleme în căsnicie.

"Este adevărat că nu am reușit să ne gestionăm căsnicia pentru o vreme și am decis să o încheiem. Știm că această decizie pe care am luat-o cu respect înțelegere din ambele părți va afecta și familiile, rudele noastre. Facem tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit acest proces în cel mai delicat mod posibil, fără a-i supăra sau a-i epuiza. Vă rugăm pe dumneavoastră, membrii presei noastre, să abordați acest proces cu aceeași sensibilitate", a scris actrița în cadrul Instastory.

Cât despre Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, aceasta a avut de-a face cu situații tensionate de-a lungul timpului în viața personală. Și-a pierdut mama și recent a publicat un mesaj emoționant pentru cea care i-a fost alături în toți acești ani.

“Știu că te afli într-un loc în care poți să înoți într-o mare infinită. Eu o să fiu mereu la picioarele tale, mi-e foarte dor de tine, mamă”, a scris vedeta.

Nu mai formează un cuplu, dar Kerem Bürsin îi este alături fostei sale partenere

Nu a fost singura perioadă dificilă prin care protagonista din “Dragostea plutește în aer” a fost nevită să treacă. De asemenea, a publicat în mediul online faptul că nepoata sa Mavi suferă de cancer. Vedeta a ținut să treacă peste toată această situație într-un mod cât mai discret posibil.

De aceea, cel care i-a fost alături a fost chiar Kerem Bürsin despre care s-a spus că s-ar fi împăcat cu colega sa de platou.

“Au scris despre mine că mă aflu într-o relație, însă nu este adevărat, sunt singur. Nu este nimeni în viața mea în prezent. Am doar munca, muncesc din greu. O să vă uimim în curând cu cîteva surprize. O să fie un lucru extraordinar, dar o surpriză.”, a declarat protagonistul din “Dragostea plutește în aer”, potrivit Turkishworld.org.

În articolul

Hande Erçel și Demet Özdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Care are mai mulți fani în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x