Hande Erçel și Demet Özdemir se luptă pentru primele locuri în inimile fanilor, dar adevărul este unul singur. Despre ce este vorba

Publicat pe 11.01.2024 la 14:08 Actualizat pe 11.01.2024 la 12:50

Hande Erçel și Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Se luptă pentru cele mai bune locuri în topuri, însă adevărul este unul. Care va cuceri cu adevărat inimile fanilor.

Hande Ercel poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins, pe spate, iar Demet Ozdemir poartă un sacou negru și zâmbește

Hande Erçel și Demet Özdemir se luptă pentru primele locuri în inimile fanilor, dar adevărul este unul singur

Profimedia Images

Faimoasa actriță Demet Ozdemir joacă rolul de protagonistă în serialul Numele meu este Farah. . Alături de Engin Akyurek formează cel mai îndrăgit cuplu de pe mcile ecrane. Cel de-al doilea sezon a început cu episodul 14 și a reușit să atragă atenția tuturor.

Hande Erçel și Demet Özdemir se luptă pentru primele locuri în inimile fanilor, dar adevărul este unul singur

Serialul Numele meu este Farah cu Demet Özdemir în rol principal a întâmpinat dificultăți în cadrul primului sezon. A fost difuzat în Turcia, însă în mediul online comentariile fanilor nu au întârziat să apară. De data aceasta, actrița revine cu cel de-al doilea sezon. O nouă șansă pentru producția de succes.

Personajul Farah a venit în Turcia ca o refugiată. În primul sezon a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și salva copilul și a-i oferi o viață sănătoasă. S-a implicat în relații cu mafia în tot acest proces și dintr-o dată s-a transformat în prințesa lui Tahir. O poveste ce nu poate fi reală, dar care a fost fără doar și poate trăită la maximum de către telespectatori.

Ipostaza lui Farah, trecerea de la sărăcie la o viață plină de lux, îi va surprinde pe toți. Noi emoții, evenimente neașteptate, toate se vor vedea în cel de-al doilea sezon al producției turcești, arată seriesturkish.com. Demet Özdemir are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Cât despre Hande Ercel, aceasta a revenit pe platourile de filmare alături de Burak Deniz după o lungă perioadă de timp. Producția Bambașka Biri este difuzată în Turcia în fiecare luni, iar primele 3 episoade nu i-au impresionat la capacitate maximă pe fani. Chiar dacă s-a observat o ușoară scădere a cifrelor, șansele sunt încă promițătoare. Dacă cel de-al 4-lea episod va aduce o altfel de impresie, totul se va regla în săptămânile ce vor urma.

În mediul online, comparațiile dintre cele două actrițe continuă. Fanii au fost într-o rivalitate continuă timp de mai mulți ani. Niciunul nu acceptă care dintre ele poate rămâne la același nivel pe o perioadă mai lungă de timp. În vreme ce Hande Ercel are peste 31 de milione de prieteni virtuali, Demet Ozdemir are 16 milioane.

Demet Özdemir revine în rolul lui Farah din serialul Numele meu este Farah

Vedeta se va prezenta în fața fanilor cu personajul Farah, a cărei realitate poate fi experimentată doar în povești. O femeie ce va încerca să treacă de la sărăcie la bogăție într-un timp extrem de scurt. Cel de-al doilea sezon va începe pe 27 septembrie cu cel de-al 15-lea episod.

Internauții se așteaptă la noi sentimente față de acest serial, așa cum arată și în mediul online. Cel de-al doilea sezon este disponibil în Turcia.

Demet Özdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 în Izmit și a jucat în Vis de iubire alături de Can Yaman. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu celebrul actor, însă niciodată zvonurile nu au fost confirmate. De asemenea, în cel mai recent eveniment al Festivalului de Film de la Veneția acesta nu a participat, însă fosta sa colegă de platou și-a făcut simțită prezența pe covorul roșu.

În articolul

Hande Erçel și Demet Özdemir se luptă pentru primele locuri în inimile fanilor, dar adevărul este unul singur. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x