Hande Ercel și Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, implicați în campanii sociale. Cum îi ajută cei doi actori pe copiii nevoiași

Publicat pe 21.12.2021 la 17:20 Actualizat pe 21.12.2021 la 17:44

Hande Ercel și Kerem Bursin din celebrul serial turcesc “Dragostea plutește în aer” se implică în campanii sociale. Cum îi ajută cei doi actori pe copiii nevoiași.

Hande Ercel are părul desprins și stă în fața lui Kerem Bursin care poartă un costum închis la culoare și o cămașă albă

Hande Ercel și Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

După terminarea filmărilor pentru serialul “Dragostea plutește în aer”, Hande Ercel și Kerem Bursin au decis să își ia o vacanță binemeritată și să plece în SUA. Acolo s-au întâlnit cu fanii și au petrecut clipe de neuitat împreună, ca doi îndrăgostiți.

Cei care le-au apreciat povestea de iubire în serial, nu i-au putut uita și au făcut un gest mărinimos din partea amândurora. Ulterior, Kerem Bursin a fost văzut implicat în campanii sociale pentru ajutorarea copiilor nevoiași. Despre ce este vorba.

Hande Ercel și Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, implicați în campanii sociale

Hande Ercel și Kerem Bursin au reușit să ajungă la inimile fanilor de pretutindeni datorită rolurilor pe care le-au interpretat în “Dragostea plutește în aer”.

Eda este o tânără frumoasă și deșteaptă căreia i se năruie visele odată ce moștenitorul Bolat Holding Company anulează bursele de studii ale elevilor. Tot ceea ce o împinge de la spate pe Eda este ura pentru Serkan Bolat, cel care i-a distrus visele de viitor.

Cu toate că se urăsc, cei doi ajung să se logodească și trec prin sutiații neprevăzute împreună. Eda va alege să fie logodnica lui Serkan doar pentru simplul fapt de a-și recupera bursa, dar după câteva luni de conviețuire, tânăra află că nu e chiar așa de simplu să fie alături de unul dintre cei mai râvniți bărbați din Istanbul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragostea plutește în aer” are 160 de episoade, fiecare având la rândul lui 45 de minute de acțiuni intense și replici care mai de care mai frumos aranjate. Astfel, după ce fanii au început să cunoască mai bine actorii din spatele personajelor, au început să-i îndrăgească pe Hande Ercel și Kerem Bursin.

Aceștia au făcut un gest mărinimos din partea celor doi, au strâns jucării pentru copiii bolnavi de cancer și au anunțat în social media că acestea vor fi distribuite către 200 de micuți care au nevoie de orice sprijin.

Hande Ercel și Kerem Bursin, alături de oamenii nevoiași

Imediat după ce a fost anunțat că peste 200 de copii vor primi jucării din partea celor doi actori, micuții au apărut în online cu brațele pline și cu sufletele împăcate.

Kerem Bürsin se implică activ atât în campania He For She, cât și în proiecte inedite organizate în parteneriat cu școlile din Turcia. Actorul din “Dragostea plutește în aer” a vopsit o școală, inițiativă care face parte din proiectul Community Volunteers Foundation.

Kerem Bürsin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Turcia și a devenit cunoscut datorită rolului pe care îl are în “Dragostea plutește în aer”. Și-a întâlnit actuala iubită, pe Hande Ercel, chiar pe platourile de filmare. După ce au terminat de filmat ca și cuplu pentru serial, cei doi au devenit iubiți și în afară orelor de muncă.

Kerem Bürsin a locuit în mai multe țări precum Scoția, Indonezia, Turcia, Malaezia și SUA. La vârsta de 12 ani s-a mutat în Statele Unite alături de familie. Este absolvent al Emerson College, departamentul de comunicare și marketing. A luat lecții de actorie în timp ce era student.

În articolul

Hande Ercel și Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, implicați în campanii sociale. Cum îi ajută cei doi actori pe copiii nevoiași

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x