Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 30.11.2022 la 11:03 Actualizat pe 30.11.2022 la 11:42

Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut vedeta din “Dragostea plutește în aer” și ce mesaje a primit din partea fanilor.

Hande Erçel poartă părul desprins și ondulat

Hande Erçel din "Dragostea plutește în aer" și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Hande Erçel a revenit în atenția publicului cu postările din mediul online. După o perioadă în care a lipsit și a ținut să-și dedice energia familiei, acum se poate mândri cu noi proiecte profesionale. De asemenea, cele mai noi imagini îi arată o viață liniștită și fericită alături de cei dragi.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere

A împlinit 29 de ani pe 24 noiembrie, iar imaginile din cea mai frumoasă zi a sa au fost postate pe internet. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a petrecut alături de sora sa și un grup de prieteni. Ținuta aleasă a fost perfectă pentru trupul său ca tras prin inel. O rochie albă cu spatele gol, dar și platofrme strălucitoare au reușit să-i confere vedetei un stil aparte. Deși nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de situația în care se găsește familia sa în acest moment, toată lumea știe acum că micuța sa nepoată Mavi suferă de cancer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după aflarea veștii, aceasta a fost văzută alături de fostul său partener și coleg de platou, Kerem Bürsin. Cei doi s-au reconectat și ca prieteni, însă momentan nu au vorbit despre o posibilă nouă relație. Cele mai noi informații atrag atenția asupra faptului că actorul ar fi înșelat-o pe fosta sa parteneră, dar ideea nu a fost niciodată confirmată. Hande Erçel a mărturisit că în prezent nu există nicio persoană deosebită în viața sa.

Citește și: Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” a optat pentru o schimbare de look. Cum arată acum actorul

“Nu este nimeni în viața mea la momentul actual. Nu trebuie să luați tot ce vedeți atât de serios.”, a mărturisit protagonista din “Dragostea plutește în aer”, potrivit Es.vida-estilo.yahoo.com. Ca o concluzie, actrița noastră preferată va dezvălui atunci când va veni momentul, dacă iubește din nou. Între timp, se bucură de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul și își oferă timp de calitate, atât pe plan profesional cât și profesional, așa cum vedem pe pagina sa personală de Instagram.

Proiecte profesionale pentru Hande Erçel și Kerem Bürsin

Cu toate că nu mai formează un cuplu, zvonurile spun că Hande Erçel și Kerem Bürsin vor lucra din nou împreună. Pe plan personal lucrurile nu au stat întotdeauna perfect pentru celebra actriță, însă a decis ca nimic să nu o doboare. Astfel, a revenit în mediul online cu cele mai creative postări. Este imaginea celor mai renumite branduri și reușește să aducă un plus de valoare tuturor campaniilor pe care le creează cu ajutorul specialiștilor.

Citește și: Burak Özçivit continuă seria fotografiilor cu micuțul Karan. Cum a reușit să-i surprindă pe fani de această dată

De asemenea, urmează să apară într-un nou serial ce va fi difuzat exclusiv pe platformele online. Până în prezent, vedeta s-a bucurat de momentele personale alături de cei dragi, dar și de hobby-urile sale. Cu peste 500 de postări la activ pe pagina personală de Instagram, a ținut să le arate fanilor că iubește să picteze și să-și lase gândurile să zboare într-un alt fel creativ decât actoria. Nu este de mirare faptul că fotografiile sale sunt apreciate în toată lumea.

Hande Erçel nu este îndrăgită doar de oamenii obișnuiți, ci și de vedete. A primit recent o cerere în căsătorie chiar din partea cântărețului turc, Yılmaz Morgül.

În articolul

Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut vedeta din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x