Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere în stilul Marele Gatsby. Vedeta a optat pentru o ținută surprinzătoare

Publicat pe 27.11.2023 la 14:24 Actualizat pe 27.11.2023 la 15:11

Vedeta din Dragostea plutește în aer și-a sărbătorit ziua de naștere în stilul Marele Gatsby. O petrecere cu tematică, acolo unde Hande Erçel a îmbrăcat o ținută inedită.

Hande Erçel poartă un maiou negru și o eșarfă colorată pe cap și zâmbește

Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere în stilul Marele Gatsby

Profimedia Images

Pentru a se bucura cum se cuvinte de cea de-a 30-a zi de naștere, Hande Ercel a ținut să realizeze o petrecere tematică în stilul Marele Gatsby. A purtat o ținută de revistă și a marcat fără doar și poate perioada anului 1920.

Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere în stilul Marele Gatsby

Vedeta din Turcia a ținut să readucă la viață povestea scrisă de F. Scott Fitzgerald și a publicat mai multe fotografii în mediul online care au reușit să-i surprindă pe fani. De asemenea, tortul auriu cu cireșe a fost chiar momentul care a completat evenimentul. Hande Ercel s-a lăsat fotografiată alături de sora Gamze Ercel, aceasta fiind la braț alături de soțul Caner Yıldırım.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost o noapte minunată. La mulți ani încă o dată”, “Wow”, “Totul a fost minunat. La mulți ani”, au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă. Ca și accesorii, actrița a purtat mănuși albe și perle la gât.

Născută pe 24 decembrie 1993, talentul și faima sa au ajuns cunoscute în lumea întreagă. Și-a început cariera ca și model, acolo unde a câștigat titlul de Miss Turcia în 2012. A debutat în actorie la scurtă vreme și a devenit un nume mult așteptat în lumea divertismentului. Reușește să depășească barierele în comendia romantică Aşk Laftan Anlamaz cu rolul Hayat Uzun. Un alt personaj interpretat magistral a fost Eda în Dragostea plutește în aer.

Citește și: Hande Erçel și Serenay Sarıkaya au aceleași rezultate în mediul online. Despre ce este vorba

Și-a celebrat ziua de naștere cu numărul 30 într-un mod perfect. A petrecut alături de familie și prieteni, iar fotografiile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar din cadrul petrecerii pe care a organizat-o.

Cum au petrecut starurile din Turcia la petrecerea faimoasei Hande Ercel

Tema petrecerii a fost Marele Gatsby, cu Hande Ercel purtând o ținută realizată la comandă marca Amor Garibovic. A îmbrăcat un sacou alb, un papion și ciorapi. Pentru a-și completa ținuta, vedeta a optat și pentru un corset. Coafura a fost realizată de stilistul Nuri Sekerci, iar machiajul de Ali Riza Ozdemir.

Citește și: Numele faimoasei Hande Erçel este de ajuns pentru a ridica faima seriei O altă persoană – Bambașka Biri. Actrița este apreciată de internauți

Pentru că niciodată o singură ținută nu este de ajuns, a mai îmbrăcat și o rochie mini cu pene marca Amor Garibovic. Totul a fost completat cu mănuși albe cu perle și tocuri albe. Gamze Ercel, sora vedetei, a strălucit de asemenea într-o ținută realizată de Amor Garibovic. Modelul și vedeta din mediul online a publicat mai multe fotografii pe propria pagină de instagram, acolo unde a notat “Marele Gatsby. Cea mai frumoasă rochie pe care am purtat-o vreodată. Mulțumesc, dragul meu Amor”, a scris vedeta.

Alături de Gamze Ercel a fost și soțul acesteia, Caner Yıldırım. A purtat un costum de culoare neagră și o cămașă albă alături de un papion negru. O prietenă apropiată de-a faimoasei Hande Ercel este actrița Nilay Meral. Aceasta a fost văzută purtând o rochie strălucitoare ce a reușit să fure toate privirile.

În articolul

Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere în stilul Marele Gatsby. Vedeta a optat pentru o ținută surprinzătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x