Hasan Hay Ballıktaş, actorul din "Elif", în rolul lui Veysel Simsek

Publicat pe 29.07.2020 la 09:45 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:45

Despre Hasan Balliktaș

Hasan Balliktaș, actorul din Elif, s-a născut pe data de 10 aprilie 1962 în Instambul, Turcia. Hasan era cunoscut drept un actor național veteran turc, dar rolul său de “Veysel” din telenovela “Elif” i-a adus de doua ori mai multă notorietate în lumea filmelor. Cu toate acestea cariera sa a fost presărată cu multe încerci, cunoscând succesul în actorie abia dupa 40-45 de ani. Apariția lui în serialul Elif a fost una destul de controversată, viața lui Hasan fiind foarte diferită în realitate față de rolul pe care îl avea de interpretat. Fanii serialului îl vedeau pe actor ca pe un bărbat neserios, neavând nicio relație stabilă după cum reiesea de pe pagina lui de socializare. Dar serialul a început să prindă amploare datorită telespectatorilor bărbați de vârsta a treia, care s-ar fi regăsit în pielea personajului „Veysel”.

Actorul a mai jucat în producții precum: De Erikçigil (2000), Herida de bala (2003), Lo que usted y sin ti Lo (2005), Entre dos mundos temporada de 1-4.

Despre serial

Povestea serialul se concentrează pe Elif, o fată drăguță și amabilă de 6 ani, care este în pericol să fie vândută pentru a plăti datoriile de joc ale tatălui său vitreg, Veysel Șimșek. Mama ei Melek scapă, dar află că este foarte bolnavă. O părăsește pe Elif în protecția celei mai bune prietene ale ei, Ayșe Doğan, o menajeră din gospodăria unei familii înstărite. Ayșe încearcă să obțină permisiunea familiei Emiroğlu pentru a o crește pe Elif în conac. Cu toate acestea, ea ține un secret bine ascuns: Elif este copilul biologic al Kenanului, iubitul fiu mai mare al familiei înstărite. Kenan nu știe că Elif este copilul său dintr-o dragoste trecută, la care familia lui l-a obligat să renunțe. Acum este căsătorit cu Arzu Karapınar. Au o fiică, Tuğçe Emiroğlu, care este o fată foarte răsfățată. Elif este obligată să trăiască la moșia de lux, departe de mama iubită și nu știe cât de aproape se află de tatăl ei.

Urmărește serialul "Elif", de luni până vineri, de la 13:30, iar în reluare, de luni până vineri de la 03:45!

CITEȘTE ȘI

Munise Özlem, dădaca grijulie din "Jurământul"

Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână!”, la vârsta de 40 de ani

În articolul

Hasan Hay Ballıktaş, actorul din "Elif", în rolul lui Veysel Simsek

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp