Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră se adaptează foarte ușor mediului de lucru. Ce a declarat vedeta despre cel mai recent proiect

Publicat pe 20.02.2024 la 12:33 Actualizat pe 20.02.2024 la 08:49

Hazal Filiz Küçükköse și-a încălcat promisiunea de a nu lucra pe timpul verii și acum se găsește într-o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional. A reușit totuși să se adapteze foarte ușor.

Hazal Filiz Küçükköse poartă părul prins în coc și cercei

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră se adaptează foarte ușor mediului de lucru

Happy Channel

Hazal Filiz Küçükköse se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cu toate că a ținut să specifice faptul că proiectele pe timpul verii nu sunt specialitatea ei, de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel.

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră se adaptează foarte ușor mediului de lucru

Vedeta apare în fața fanilor cu un rol în “Mama vitregă”. Acolo, personajul său, o femeie puternică pe nume Serap, ajunge să creeze tot felul de jocuri pentru a-și duce planurile la bun sfârșit. După “O poveste cu zâne” care a durat 13 episoade, celebra vedetă a decis să revină pe platourile de filmare. De asemenea, nu ezită să apară în proiecte special concepute pentru mediul online. În cel mai recent interviu a descris că se poate adapta oricărei variante de lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt o persoană care îmbrățișează foarte repede spiritul de echipă și a mediului de lucru. Echipa a devenit un important punct pentru mine. Indiferent de starea pe care o am într-o zi, pot să mi-o schimb imediat. Din momentul în care ajung să împart aceleași experiențe cu echipa mea, totul progresează foarte repede. Nu am dificultăți și totul este plăcut.”, a declarat vedeta, arată seriesturkish.com.

Cu aceste cuvinte, Hazal Filiz Küçükköse a specificat că se poate adapta mediului de lucru indiferent de natura acestuia. De asemenea, își poate stabili stilul vestimentar în funcție de energia pe care o transmite.

Citește și: Hazal Filiz Küçükköse a lăsat încăpățânarea deoparte. Vedeta din Iarna neagră a căzut la un acord în cadrul ultimului proiect profesional

“Dacă mă simt bine în pielea mea, aleg o ținută care să demonstreze acest lucru. Ne complimentăm unii pe alții și frumusețea apare. De aceea energia este foarte importantă pentru că se reflectă în fiecare zi a vieții mele.”, a spus actrița. Un exemplu elocvent este că poartă negru atunci când starea sa nu este una tocmai bună. De cele mai multe ori preferă tonurile pastel și albe.

“Dacă nu mă simt bine într-o anumită zi, port negru. De obicei îmi place să port haine colorate. Negrul a fost culoarea mea preferată o lungă perioadă de timp. Îmi place și alb și culorile deschise, mai mult tonurile pastel.”, a spus.

Hazal Filiz Küçükköse a decis să se implice într-un nou proiect profesional

Vedeta se află în prezent pe platourile de filmare “Mama vitregă”. Cu toate că și-a încălcat promisiunea de a nu realiza niciun proiect profesional pe timpul verii, lucrurile stau acum cu totul altfel. Născută în 1988, este una dintre vedetele care a reușit să dovedească cel mai mult pe micile ecrane.

Și-a început cariera în 2009 și de atunci a adus în atenția publicului personaje memorabile. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și a publicat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe.

Hazal Filiz Küçükköse și-a asumat riscul de a sta departe de platourile de filmare timp de 2 ani înainte de a se implica în proiecte profesionale de valoare. Născută pe 9 februarie 1988 în Mersin, Turcia, a fost căsătorită cu Tuan Tunali între 2014 și 2018. “Mama vitregă” este proiectul care o aduce din nou pe micile ecrane.

În articolul

Hazal Filiz Küçükköse din Iarna neagră se adaptează foarte ușor mediului de lucru. Ce a declarat vedeta despre cel mai recent proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x