Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul. Cum arată

Publicat pe 03.05.2022 la 20:00 Actualizat pe 30.04.2022 la 13:57

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta s-a fotografiat într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul. Cum arată.

Hazar Ergüçlü poartă o rochie verde pal, fără umeri și are părul lung și desprins

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul și s-a fotografiat într-un mod cu totul inedit.

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat vedetei comentarii și aprecieri pe pagina de socializare, acolo unde aceasta obișnuiește să comunice cu cei care o îndrăgesc.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul

Hazar Ergüçlü este recunoscută nu doar pentru talentul actoricesc fără cusur, dar și pentru gustul aparte pe care îl are pentru modă. Aceasta reușește să fie activă pe conturile de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii fiecare etapă din viața personală sau profesională.

Cea mai recentă fotografie a vedetei din “Flăcările destinului” o arată pe aceasta într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul. Cu pantaloni negri și părul prins lejer, așa apare Hazar Ergüçlü în cele mai recente postări. Peste 30 de mii de fani din întreaga lume s-au grăbit să-i aprecieze gustul pentru artă. De cele mai multe ori, Hazar Ergüçlü împărtășește cu internauții fotografii din vacanțe, acolo unde se află întotdeauna alături de oameni dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiind printre cele mai iubite vedete din Turcia, Hazar Ergüçlü are 2.8 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. De asemenea, aceasta a postat până acum 1.430 de fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

Datorită notorietății sale, Hazar Ergüçlü a devenit rapid imaginea mai mult campanii de succes din țara sa și a reprezentat fiecare produs într-un mod unic și inedit. Vedeta a demonstrat în repetate rânduri că poate purta atât ținute feminine care să o scoată din zona de anonimat, cât și haine lejere, purtate în zile mai puțin încărcate profesional.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” își dorește să devină mămică

Într-un interviu oferit recent, Hazar Ergüçlü a mărturisit că își dorește să devină mămică. Vedeta este într-o relație de mai bine de patru ani cu directorul de film, Onur Ünlü. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, relația amoroasă a continuat întotdeauna într-o manieră lejeră.

Cât despre căsătorie, Hazar Ergüçlü a mărturisit că își dorește cu nerăbdare să-și unească destinul cu cel al directorului Onur Ünlü. Deși actrița are doar 30 de ani și Onur Ünlü are 48, iată că acest lucru nu i-a împiedicat pe îndrăgostiți să-și continue povestea de iubire. Vedeta a mărturisit că s-a maturizat mai repede decât ar fi crezut într-un timp foarte scurt.

Hazar Ergüçlü este zodia capricorn și este născută pe 1 ianuarie 1992. În ciuda faptului că este o actriță recunoscută la nivel mondial, Hazar Ergüçlü și-ar fi dorit să devină jurnalistă dacă nu ar fi jucat în seriale.

“Într-o vreme m-am gândit să devin jurnalistă, dar a fost un gând fugitiv. Mi-ar fi plăcut totuși această meserie. Tatăl meu a fost redactor șef, mama mea încă e jurnalistă. De aceea am avut această ideea. Aș fi fost mai aproape de știri.”, a mai spus vedeta, conform Seriesturkish.com.

În articolul

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x