Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă care îi dezvăluie formele de invidiat. Actrița, așa cum puțini au văzut-o

Publicat pe 03.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 02.09.2022 la 16:33

Hazar Ergüçlü se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. Joacă în “Flăcările Destinului” rolul lui “Çiçek”, o fată simplă dar curajoasă și întotdeauna la locul ei. În viața reală, tânăra nu se sfiește să-și arate trupul bine lucrat și îmbracă întotdeauna cele mai atrăgătoare ținute. Recent, aceasta s-a fotografiat într-o rochie transparentă care a atras toate privirile.

Hazar Erguclu poartă o rochie roz cu steluțe și fără mâneci. Actrița are părul prins

Hazar Erguclu pe covorul roșu în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes

Getty Images

Hazar Ergüçlü a primit aprecieri din partea fanilor încă de la primul episod al serialului turcesc “Flăcările Destinului”. Astfel, actrița a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii din viața personală, dar și profesională.

Are peste 2 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde recent a postat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie care îi lasă la vedere trupul bine lucrat. Deși are doar 29 de ani, se poate mândri cu o carieră bogată și cu o armată de fani care abia așteaptă să vadă în ce producții de succes o vor mai vedea.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă

Hazar Ergüçlü al cărei rol excepțional în serialul “Flăcările Destinului” a luat privirile tuturor, a declarat că filmările au fost o plăcere și o provocare pentru ea. În spatele camerelor, actrița și colegii ei s-au distrat întotdeauna și au avut parte de momente inedite.

Deși în serial are părul lung, tânăra s-a fotografiat recent cu o coafură nouă și cu o rochie care a reușit să atragă privrile tuturor. Astfel, fanii au putut să observe cu ușurință că Hazar Ergüçlü nu este doar o actriță desăvârșită, dar și un model de excepție.

Aceasta a purtat o rochie neagră, transparentă, ce i-a lăsat la vedere picioarele bine lucrate. Cu spatele gol și cu mănuși lungi, actrița s-a fotografiat într-o cabină de probă lângă multe alte ținute, pe umerașe.

În dreptul postării, Hazar Ergüçlü a ales că lase doar o inimioară, fără niciun alt comentariu în plus. Fotografia a primit peste 40 de mii de aprecieri.

Ulterior, aceasta a postat o altă poză în aceeași rochie, însă fără voalul care îi lăsa picioarele dezgolite. Astfel, se poate observa cum materialul îi pică pe corp și îi dezvăluie formele de invidiat fără a lăsat prea multă piele în văzul tuturor.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului” atrage toate privirile pe rețelele sociale

Nu doar că a reușit să ajungă în atenția publicului cu rolul pe care îl are în serialul “Flăcările Destinului”, dar Hazar Ergüçlü impresionează audiența și cu relația pe care o are de mai bine de patru ani cu directorul Onur Ünlü.

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au continuat să rămână împreună, ba mai mult, vedeta își dorește chiar să se căsătorească și să devină mămică pentru prima oară. Deși actrița are doar 29 de ani și Onur Ünlü are 48, iată că acest lucru nu i-a împiedicat pe îndrăgostiți să-și continue povestea de iubire.

Deși are o relație stabilă, Hazar Ergüçlü nu ezită să posteze fotografii în mediul online care o înfățișează mai senzuală decât în serialul “Flăcările Destinului”.

Acum ceva timp, actrița s-a îmbrăcat într-un body alb, mulat și a postat fotografia pe contul personal de Instagram. Peste 82 de mii de aprecieri a primit aceasta în dreptul pozei.

Hazar Ergüçlü se apropie cu pași rapizi de vârsta de 30 de ani și spune că în ultimii ani s-a maturizat enorm.

În articolul

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă care îi dezvăluie formele de invidiat. Actrița, așa cum puțini au văzut-o

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x