Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” nu ezită să adopte ținute care să-i scoată trupul în evidență. Rochia de școlăriță i-a adus nenumărate aprecieri

Publicat pe 21.11.2022 la 11:13 Actualizat pe 21.11.2022 la 11:55

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” nu ezită să adopte ținute care să-i scoată trupul în evidență. Rochia de școlăriță i-a adus nenumărate aprecieri.

Hazar Erguclu poartă o geacă neagră de piele

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” nu ezită să adopte ținute care să-i scoată trupul în evidență

Getty Images

Hazar Ergüçlü a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Flăcările destinului”. Ulterior, proiectele sale au devenit din ce în ce mai cunoscute, iar cel mai recent dintre acestea a reușit să o aducă din nou în atenția publicului. Personajul său a ridicat nenumărate semne de întrebare și astfel actrița se află în prezent în topul căutărilor.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” nu ezită să adopte ținute care să-i scoată trupul în evidență

Nu doar că este o actriță de renume, dar prin ținutele sale postate în mediul online reușește de fiecare dată să atragă atenția. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe Hazar Ergüçlü îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră cu o cămașă cu mâneci lungi ca o completare. Șosetele albe și pantofii negri reușesc să-i ofere un aer de școlăriță. Aceasta a primit peste 20 de mii de aprecieri însă nu este de mirare având în vedere că are 3 milioane de internauți abonați ai profilului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 30 de ani și este în plină ascensiune a carierei sale. Cel mai recent interviu pe care l-a oferit a reușit totuși să ridice semne de întrebare. Având în vedere relația sa de iubire cu regizorul Onur Ünlü în vârstă de 49 de ani, toată lumea a avut un cuvânt de spus cu privire la acest subiect. Cei doi au declarat întotdeauna că se iubesc, în ciuda diferenței de vârstă.

Având în vedere ultima apariție a sa de pe paginile de socializare, mulți s-au întrebat de ce Hazar Ergüçlü a optat pentru o astfel de ținută.

“Onur își dorește să mă îmbrac mai degajat.”, a dezvăluit vedeta din Turcia. Aceasta rămâne în prezent în atenția publicului, nu doar cu rolurile sale ci și cu viața privată. Cu toate că Hazar Ergüçlü este de părere că hainele pe care le poartă uneori dezvăluie prea mult din trupul său, partenerul are o altă părere.

“Mereu își dorește să port haine mai transparente.”, a declarat vedeta. A subliniat că nu există moment mai bun decât acesta pentru a purta astfel de outfituri. Cei doi formează un cuplu de cinci ani și din cele spune de actriță, lucrurile merg pe o pantă ascendentă.

Ce spune Hazar Ergüçlü despre relația cu Onur Ünlü

Hazar Ergüçlü este de părere că relația sa de iubire a evoluat de la o perioadă la alta și nu uită niciodată să comunice cu partenerul său.

“Câteodată viața împreună este frumoasă, câteodată dificilă, dar niciodată plictisitoare.”, a spus. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună, având în vedere proiectele ce îi aduc de fiecare dată în aceeași direcție, însă, așa cum spune vedeta, conversațiile lor nu sunt niciodată legate de munca pe care o depun pe platourile de filmare.

Cu peste o mie de fotografii și filmulețe postate pe pagina sa de socializare, Hazar Ergüçlü rămâne cu adevărat o artistă în adevăratul sens al cuvântului. O altă fotografie îi dezvăluie chipul încadrat perfect și formele sale de model. Părul prins în coc îi întregește figura de artistă și o face să arate ca o femeie completă.

În articolul

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” nu ezită să adopte ținute care să-i scoată trupul în evidență. Rochia de școlăriță i-a adus nenumărate aprecieri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x