Hazar Ergüçlü din „Flăcările Destinului” nu se sfiește să-și arate formele într-o rochie de plasă. Cum arată imaginea postată de vedetă

Publicat pe 08.10.2022 la 21:22 Actualizat pe 08.10.2022 la 16:13

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului” nu se dezice de la aparițiile dezinhibate în mediul online. Cu fiecare apariție reușește să-și surprindă fanii. Cum arată acum vedeta de origine turcă.

Hazar Ergüçlü poartă un tricou albastru și are părul prins

Hazar Ergüçlü din „Flăcările Destinului”

Happy Channel

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului” se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Grație rolului său de protagonistă a reușit să se impună într-un timp foarte scurt și să-și dovedească rapid calitățile de artistă. Cu toate acestea, nu este singurul rol care a reușit să o aducă în atenția fanilor.

Din 2013, atunci când a păști pentru prima oară pe platourile de filmare, a ținut să-și arate atributele ce au adus-o în prim-plan.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului” nu se sfiește să-și arate formele într-o rochie de plasă

Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü formează un cuplu de mai bine de patru ani. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi își continuă relația și spun că își doresc să devină părinți la un moment dat. Are doar 30 de ani, însă planurile sale bine setate o ajută de fiecare dată să se mențină pe o linie de plutire. Cât despre relațiile în care a fost implicată, vedeta spune că nu a putut fi niciodată infidelă.

De asemenea, spune că la un moment dat parteneri au înșelat-o, însă nu ar putea preciza cu exactitate momentul în care s-a întâmplat acest lucru. Cât despre cariera profesională, aceasta face parte din seria “Saklı”, dar și din piesa de teatru “Crocodile Fire”. În mult așteptata producție, vedeta poate fi văzut-o într-o scenă de dragoste mai mult decât intensă, fanii fiind surprinși de realitate cu care aceasta joacă fiecare cadru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă cariera profesională. Unde va putea fi urmărit actorul

“A fost mai dificilă decât alte scene, dar face parte din jobul meu. Voi face tot ceea ce jobul îmi cere.”, a declarat vedeta, conform Seriesturkish.com. Aceasta spune că la momentul actual trăiește o relație perfectă și nu simte nevoia să caute afecțiune în altă parte. Vedeta se referă la minciună ca la o decepție și este de părere că nu ar putea funcționa astfel.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, despre relația actuală

Hazar Ergüçlü este de părere că motivul pentru care oamenii simt nevoia să înșele este din cauza spațiului și a minciunilor care se adună de-a lungul timpului.

“Nu am înșelat niciodată. Nu pot să mint, nu mă descurc. Nu aș putea să manevrez o astfel de situație. Niciodată nu i-am prins, dar e posibil să fi fost înșelată. Nu știu, sper să le fie sufletul împăcat, ce pot să spun. Sunt într-o relație fericită acum”, a continuat actrița.

Cât despre subiectul nesfârșit referitor la vârsta partenerului său, protagonista din “Flăcările destinului” a spus: “Nu am fost interesată de acest subiect, am încercat să mă concentrez pe viața reală. Niciodată nu le-a trecut oamenilor prin cap că este posibil să-l iubesc dintr-un motiv anume, că suntem împreună pentru că ne iubim. Am învățat să mă iubesc și să țin la oamenii din jurul meu și al lui. E greu să iubești și să și muncești cu aceeași persoană.”, a completat actrița.

Citește și: Gizem Arikan a ieșit la o cină cu prietenii. Bluza cu flori pe care a purtat-o vedeta din "Păsări rănite" a reușit să atragă atenția

Hazar Ergüçlü spune că această perioadă a reușit să o schimbe într-un mod cu totul diferit față de ceea ce știa până acum. Vedeta spune că urăște să plece în vacanțe pentru că nu suportă să facă bagaje. Preferă să stea în casă și să citească.

În articolul

Hazar Ergüçlü din „Flăcările Destinului” nu se sfiește să-și arate formele într-o rochie de plasă. Cum arată imaginea postată de vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x