Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului vorbește despre căsnicie. Ce spune vedeta despre cel mai controversat personaj pe care l-a interpretat

Publicat pe 12.04.2024 la 14:45 Actualizat pe 12.04.2024 la 15:31

Hazar Ergüçlü vorbește într-un interviu recent despre proiectul care i-a adus cel mai controversat personaj din carieră. Actrița din Flăcările destinului vorbește despre ideea căsniciei.

actriță din flăcările destinului

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului vorbește despre căsnicie

Profimedia Images

Hazar Ergüçlü a reușit să rămână în atenția fanilor pentru o lungă perioadă de timp cu rolul Dilber. Nu este ușor pentru actorii turci să se clasifice printre cei mai norocoși.

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului vorbește despre căsnicie

De altfel, vedeta menționată în acest articol nu duce lipsă de popularitate. Am văzut-o deseori pe coperțile revistelor grație rolurilor pe care le-a interpretat, dar și fiindcă relațiile pe care le-au avut au făcut înconjurul lumii. Situația s-a schimbat în ceea ce o privește, asta după ce a interpretat rolul Dilber în serialul Inci Taneleri ( Pearl Grains).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este unul dintre cele mai importante personaje ale producției turcești. Povestea și rolul principal au reușit să atragă fanii încă de la început. Vedeta a avut astfel oportunitatea de a-și demonstra talentul în fața milioanelor de telespectatori. Actrița care a participat în producții precum Kuzey Güney (North South) și Medcezir în cariera sa, apare ca o vedetă deja experimentată pe platourile de filmare.

Succesul său în cel mai recent rol poate fi explicat datorită muncii depuse, dar și poveștii care a reușit să ajungă în fața oamenilor de-a lungul timpului. Mulțumită seriei, vedeta a ajuns pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor. Nu doar în presa de scandal, ci și în mediul online, Hazar Ergüçlü va rămâne pentru multă vreme în favoarea altor vedete din țara sa. Pe lângă succesul de pe micile ecrane, vedeta a pozat și pe coperta unei dintre publicațiile celebre și astfel a oferit mai multe declarații.

“Scenariul Inci Taneleri este bun și Dilber este un super personaj. Există mereu material nou în acest text. Citesc fiecare capitol cu mare plăcere și curiozitate, este imposibil să mă plictisesc. Totul este clar și real. Să lucrez cu Yilmaz Erdogan a fost un alt motiv separat pentru mine.”, a transmis vedeta din Turcia.

A punctat faptul că personajul Dilber acționează cu multe dintre emoțiile sale și că este un plus în ceea ce privește pasiunea sa pentru actorie.

“Dilber este un personaj rebel care spune ceea ce gândește. Când am citit scenariul am simțit că pot să fac o diferență în ceea ce privește interpretarea.”, a punctat aceasta.

Un nou episode cu Hazar Ergüçlü în rol principal este pe cale să înceapă

Trailerul pentru episodul 11 al seriei Inci Taneleri cu Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç și Kubilay Aka urmează să apară pe micile ecrane. Noul dans al vedetei a fost inclus în secvențele prezente. Nu se știe încă dacă aceste scene vor fi incluse timp de 2 săptămâni din cauza Ramadanului.

În articolul

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului vorbește despre căsnicie. Ce spune vedeta despre cel mai controversat personaj pe care l-a interpretat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x