Hazar Ergüçlü se bucură de vacanță, dar evaluează proiecte profesionale pentru un nou sezon. Ce a declarat în cel mai recent interviu

Publicat pe 15.06.2023 la 14:19 Actualizat pe 15.06.2023 la 15:10

Hazar Ergüçlü plănuiește să se bucure de vacanța de vară cu gândul că va reveni pe platourile de filmare într-un timp scurt. Ce a declarat vedeta.

Hazar Ergüçlü poartă o bluză neagră cu mâneci lungi, părul lung și zâmbește

Hazar Ergüçlü se bucură de vacanță, dar evaluează proiecte profesionale pentru un nou sezon

Profimedia Images

Hazar Ergüçlü se numără printer actrițele care au reușit de-a lungul timpului să joace roluri inedite în producții de succes. Este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual, făcând parte din distribuția serialului “Flăcările destinului”.

Hazar Ergüçlü se bucură de vacanță, dar evaluează proiecte profesional pentru un nou sezon

Născută în 1992 a început să joace în producții de succes încă din 2010. A interpretat personajul “Simay” în “Inimă de frate”, apoi a urmat rolul “Eylül” în “Yaman” ( Medcezir ). Reușește să se implice în toate proiectele care o aduc în fața fanilor ca o femeie puternică. Printre altele se află și “Secretele vieții” ( Hayat Sırları ), Dudullu Postası, The Protector, Femeie în înfruntarea destinului și “Viața de azi” ( Hayat Bugün). Pe lângă seriale, Hazar Ergüçlü se implică și în proiecte de teatru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul celui mai recent eveniment la care a participat, vedeta a vorbit despre importanța coafurii și felului în care îi arată părul în această industrie.

“Să arate părul bine este foarte important. Este ceva ce-mi schimbă încrederea în mine. Îmi pasă de felul în care îmi arată părul.”, a explicat vedeta. De asemenea, a punctat că în meseria de actriță este foarte important să ai un păr frumos. De obicei, aceasta specifică faptul că folosește mai puțin șampon și doar o cremă pentru păr.

Citește și: Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü încă locuiesc împreună, în ciuda faptului că s-au despărțit. Actrița din “Flăcările Destinului” a revenit in mediul online

“Este foarte obositor să am părul procesat în fiecare zi pe platourile de filmare. De aceea, regulat am grijă de el.”, a specificat vedeta, subliniind că este una dintre cele mai importante preocupări ale unei femei. După o perioadă de odihnă, Hazar Ergüçlü a revenit în atenția fanilor cu piesa de teatru “ Timsah Ateşi” ( Crocodile Fire ). Va reveni pe platourile de filmare în octombrie. Cu toate că în prezent se bucură de vacanță, vedeta este pregătită pentru noi proiecte profesionale.

Hazar Ergüçlü a reușit să atragă atenția cu ținuta sa în cadrul Elle Style Award Turcia 2023

Vedeta din Turcia a purtat o ținută îndrăzneață în cadrul Elle Style Award Turcia 2023. A avut o bustieră neagră în formă de fundă și o fustă albă cu talie mică. Abdomenul i-a fost lăsat la vedere și a fost ținta comentariilor din mediul online. A optat pentru o coafură simplă, machiajul fiind aproape inexistent. Unghii albe, aceeași culoare cu fusta. Nu este pentru prima oară când vedeta poartă astfel de haine, fiind recunoscută pentru pasiunea pentru modă.

Citește și: Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu timp de 5 ani

Hazar Ergüçlü formează în prezent un cuplu cu muzicianul Kutay Soyocak. A avut o relație cu producătorul Onur Ünlü pentru o perioadă lungă de timp.

“Totul este așa cum arată. Suntem foarte fericiți. Totul merge bine.”, a declarat actrița de origine turcă. Are 3 milioane de fani pe pagina de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de imagini și filmulețe, cele mai multe dintre acestea de la evenimente importante din viața sa. Cu toate că este o vedetă de succes, reușește să se bucure de lucrurile mărunte alături de cei dragi.

“Sunt foarte confortabilă într-o relație. Cred că cealaltă persoană ar trebui să aibă și o viață separată de a mea, chiar case separate.”, a spus vedeta.

În articolul

Hazar Ergüçlü se bucură de vacanță, dar evaluează proiecte profesionale pentru un nou sezon. Ce a declarat în cel mai recent interviu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x