Hugo Catalán a vorbit deschis despre relația cu actrița Claudia Martín. Cum se înțeleg cei doi

Publicat pe 12.11.2022 la 18:10 Actualizat pe 11.11.2022 la 18:55

Hugo Catalán a vorbit deschis despre relația cu actrița Claudia Martín și a deschis pentru prima oară subiectul căsătoriei. Cum se înțeleg cei doi și ce se va întâmpla cu relația lor.

Hugo Catalán în cadrul premierei Bunker

Hugo Catalán, pe covorul roșu. 7 dec. 2021

Profimedia Images

Claudia Martín a declarat recent că își dorește anularea căsniciei religioase cu Andres Tovar. Fanii se întreabă acum dacă actualul său partener, Hugo Catalán, este dispus să se căsătorească cu aceasta. Primele declarații ale actorului au fost făcute și cei care întrăgesc cuplul au putut astfel afla mai multe detalii în legătură cu relația lor.

De asemenea, Claudia Martín a vorbit și despre partenera fostului său soț, Maite Perroni, fosta membră a trupei RBD.

Hugo Catalán a vorbit deschis despre relația cu actrița Claudia Martín

Hugo Catalán a vorbit pentru prima oară despre relația cu actrița Claudia Martín și a declarat că iubirea care durează deja de patru luni, continuă în aceeași manieră.

“Totul este foarte bine, suntem foarte fericiți și cred că va funcționa în acest fel multă vreme de acum înainte.”, a declarat actorul pentru People en Español, conform Univision.com. De asemenea, vedeta a vorbit și despre căsătorie, menționând faptul că timpul va spune dacă această etapă va funcționa sau nu. La momentul actual, cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și își arată iubirea în mediul online, acolo unde postează fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Multe lucruri se pot întâmpla, nu am vorbit despre căsătorie. Suntem foarte fericiți în momentul acesta. Acum nu ne grăbim să facem nimic.”, a mai spus celebrul actor, potrivit aceleiași publicații. Acesta a vorbit deschis despre despre relația sa cu vedeta în vârstă de 32 de ani, iar de această dată a oferit și detalii în legătură cu sentimentele sale pentru Claudia Martín.

“E o relație foarte stabilă, fericită. Sunt extrem de recunoscător pentru acest lucru și cred că atunci când cineva se găsește într-o astfel de etapă vrea din ce în ce mai mult, așa mă simt în acest moment.”, a recunoscut Hugo Catalán.

Claudia Martín dorește să-și anuleze căsnicia religioasă cu Andrés Tovar

Cu doar două săptămâni înainte de a-și exprima sentimentele Hugo Catalán, actrița Claudia Martín a declarat că și-ar dori să anuleze căsnicia religioasă cu Andrés Tovar, actualul iubit al artistei Maite Perroni.

După divorțul pronunțat în 2021 și multiplele scandaluri în care a fost implicată, Claudia Martín a vorbit pentru ultima dată despre fostul său partener, Andrés Tovar. Cu toate că a confirmat acum ceva vreme relația cu Hugo Catalán, aceasta spus că la momentul actual nu poate fi vorba despre căsătorie.

“Nu, nu, încă nu”, a spus vedeta despre căsătoria cu Hugo Catalán. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ‘Los ricos también lloran’, acolo unde împart platourile de filmare. După finalizarea cadrelor, cei doi au plecat într-o vacanță binemeritată în Puerto Escondido, Oaxaca. Claudia Martín i-a dedicat astfel iubitului său un mesaj special, chiar de ziua sa de naștere. Hugo Catalán a împlinit 40 de ani.

“Mulți ani fericiți, frumosule. Meriți să fii fericit, azi și toate zilele de acum înainte. Suntem aici și sărbătorim cele mai frumoase momente.”, a spus Claudia Martín. Hugo Catalán nu a rămas indiferent și i-a răspuns frumoasei sale partenere.

“Iubesc această etapă din viața mea.”, a scris acesta.

În articolul

Hugo Catalán a vorbit deschis despre relația cu actrița Claudia Martín. Cum se înțeleg cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x