Humberto Zurita aprobă ca fiii săi să realizeze o producție despre regretata Christian Bach. Actorul a vorbit despre declarațiile făcute de Emiliano Zurita

Publicat pe 14.09.2023 la 17:49 Actualizat pe 14.09.2023 la 18:18

Actorul și-a exprimat opinia despre ideea ca fiii săi să realizeze un film despre mama lor, Christian Bach. Humberto Zurita a punctat dacă vor exista limite în acest sens.

Humberto Zurita poartă haine închise

Humberto Zurita aprobă ca fiii săi să realizeze o producție despre regretata Christian Bach

Profimedia Images

Emiliano Zurita a împărtășit recent alături de jurnaliști faptul că alături de fratele său Sebastian va lua în considerare faptul de a crea un film despre viața mamei lor, Christian Bach. În prezent, a fost tatăl acestora, Humberto Zurita, cel care și-a oferit părerea în acest sensa.

Humberto Zurita aprobă ca fiii săi să realizeze un film despre Christian Bach

Actorul în vârstă de 69 de ani și-a arătat încântarea de a transforma ideea copiilor săi într-un adevărat proiect pe micile ecrane. Un omagiu adus îndrăgitei actrițe Christian Bach ce ar putea fi mai mult decât binevenit în fața fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă ei se gândesc la un astfel de film, ce lucru minunat! Mama lor nu juca astfel, nu-i plăcea omagiile și astfel de lucruri, dar nu-i nimic, fiindcă dacă fiii ei vor să-i aducă un astfel de omagiu, e bine.”, a spus Humberto Zurita în fața presei. A punctat faptul că soția sa a trăit întotdeauna liber și niciodată nu s-a ascuns, așa că nu există limite atunci când vine vorba despre povestirea istoriei sale. În ceea ce privește misteriul ce se învăluie în jurul morții sale este pentru că asta a fost ultima sa dorință.

“Mi-ar plăcea să știu ce idee au, ce plănuiesc să vorbească despre mama lor. Eu cred că nu există limite, pentru că în viața lui Christian nu există astfel de limite. Acelea sunt cele pe care ea singură le-a impus și sunt cele pe care le respectăm, nu a fost o femeie a limitelor. Nu e nimic de ascuns, era o femeie integră.”, a spus Humberto Zurita.

La trei ani și șase luni de la moartea sa, Humberto Zurita a vorbit despre boala care i-a luat viața soției sale cu care a fost căsătorit timp de 34 de ani.

“Lumea știe că ea suferea de cancer.”, a spus actorul.

Ce spune Humberto Zurita despre moartea soției sale, Christian Bach

Cu toate acestea, Humberto Zurita nu a oferit mai multe detalii despre moartea soției sale, marea actriță Christian Bach.

“Care a fost procesul și toate astea vor rămâne cu ea, așa a vrut. Este ceva ce îi datorăm, nu e ca și cum noi dorim să ținem un secret.”, a spus acesta. Chiar la două luni de la moartea lui Christian Bach, Humberto Zurita a ținut să vorbească despre acest subiect.

“E o durere pe care trebuie să o ducă alături de copiii și familia mea. Tot ceea ce-mi rămâne clar este că fiecare venim în viață și în procesul final ne rămân doar amintirile.”, spune actorul.

În articolul

Humberto Zurita aprobă ca fiii săi să realizeze o producție despre regretata Christian Bach. Actorul a vorbit despre declarațiile făcute de Emiliano Zurita

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x