İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Ce faimoasă actriță va juca alături de el

Publicat pe 06.08.2024 la 14:56 Actualizat pe 06.08.2024 la 15:33

İbrahim Çelikkol urmează să revină pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce e vorba și unde va putea fi văzut actorul.

actori pe platourile de filmare

İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Instagram

İbrahim Çelikkol este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în seria Gaddar și a reușit să-și impresioneze fanii. A jucat împreună cu Çağatay Ulusoy. În prezent se pregătește pentru un nou proiect.

İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Este vorba despre seria Ayrılık Da Sevdaya Dahil ce va fi disponibilă pe una dintre platformele de streaming. În cele din urmă, și partenera care îl va însoți pe actor pe micile ecrane a fost anunțată, arată mynet.com. Faimosul actor care și-a dezvoltat cariera în proiecte precum Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili, Doğugun Ev Kaderindir, Bir Zamanlar Çukurova și Gaddar, acum continuă cu un alt proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A avut de ales între mai multe proiecte astfel că s-a orientat către “Ayrılık Da Sevdaya Dahil”. Pregătit de către Yavuz Turgul pentru una dintre platformele de streaming, se așteaptă a fi un succes.

Acesta va interpreta rolul Kemal în seria de 8 episoade produsă de Erol Avci. Actorii din "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" se vor afla pe platourile de filmare din luna octombrie. Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaș, actrița care va juca alături de İbrahim Çelikkol este Emine Meyrem, vedeta care a făcut parte din foarte multe proiecte internaționale. Emine Meyrem va interpreta rolul Afife Jale în serialul scris de către Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul și Nilgün Öneş.

În prezent, İbrahim Çelikkol poate fi urmărit tot pe aceeași platformă e streaming într-o altă producție turcească. Inițial, s-a spus că actorul Kenan Imirzalioglu va juca în acel serial, însă lucrurile s-au schimbat. Se pare totuși că acesta din urmă nu a mai participat de multă vreme într-un serial, astfel că a renunțat la această presiune.

Află cele mai interesante informații despre İbrahim Çelikkol

Starul din serialele deja cunoscute în Turcia nu a mai apărut de ceva vreme pe micile ecrane în proiecte profesionale. Printre ultimele detalii despre viața sa privată s-au făcut auzite atunci când s-a spus că ar fi suferit un accident de motocicletă. Cu toate acestea, nu a suferit vreo rană.

Chiar dacă este discret în legătură cu viața personală, uneori își lasă fanii din mediul online să cunoască toate informațiile în ceea ce-l privește. A fost însurat timp de cinci ani cu arhitecta Mihre Mutlu, mama fiului său.

După separare, actorul s-a îndrăgostit de Natali Yarcan cu care și-a recunoscut relația destul de târziu. A călătorit alături de această în Barcelona la începutul anului 2024.

Chiar dacă este mult mai discret în ceea ce privește relația lui față de alți colegi, Ibrahim Celikkol continuă să fie unul dintre cei mai recunoscuți actori din țara natală. În ceea ce privește serialul As the crow flies, acesta a ajuns înainte fanilor în 2022. Alături de Birce Akalay leagă o frumoasă relație de prietenie, însă s-a spus multă vreme că cei doi sunt îndrăgostiți. Birce Akalay formează și ea în prezent un cuplu, însă nu cu actorul menționat deja. În ceea ce privește serialul Iffet, Acesta a avut premiera în 2011 și a reprezentat o premieră pentru actor.

În articolul

İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Ce faimoasă actriță va juca alături de el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x