Idei de cadouri de Crăciun pentru angajații tăi

Publicat pe 20.12.2018 la 13:08 Actualizat pe 20.12.2018 la 13:11

Luna decembrie este luna recunoștinței, orașul se îmbracă în straie de sărbătoare și trăim cu toții printre luminițe, brazi frumos decorați, reni, Crăciunițe și bucuria de a dărui. Cu toții suntem parcă cuprinși de magia cadourilor, iubim să dăruim și de ce nu, ne place să primim.

Luna decembrie este luna recunoștinței, orașul se îmbracă în straie de sărbătoare și trăim cu toții printre luminițe, brazi frumos decorați, reni, Crăciunițe și bucuria de a dărui. Cu toții suntem parcă cuprinși de magia cadourilor, iubim să dăruim și de ce nu, ne place să primim.

Pe stradă, acasă, ba chiar și la serviciu, cu toții pregătim aceste momente frumoase. De la Secret Santa și până la petrecerile de Crăciun – toate acestea sunt atent plănuite de fiecare dintre noi, din dorința de a ne apropia de colegii, șefii sau angajații noștri.

Se spune că modul în care te porți cu angajații tăi se reflectă asupra activității acestora. Dacă îți dorești o productivitate mai mare la serviciu și angajați mai motivați, ar fi bine să lași pe mai târziu o parte din task-urile de sfârșit de an, cum ar fi calculele bugetare, și să îți îndrepți atenția către oamenii din echipa ta. Ca angajator, ar fi bine să iei în calcul o investiție eficientă pentru această ocazie. Un cadou de Crăciun nu înseamnă numai bucuria de a dărui, ci poate fi un stimul eficient în creșterea productivității muncii. Ca atare, dăruind cadouri de Crăciun angajaților care ți-au fost alături îți vei putea crește liniștit business-ul pe care îl ai. Vei primi astfel recunoștință, dar și o atitudine pozitivă la birou pentru anul următor.

Și pentru a-ți ușura deciziile, am făcut o selecție asupra celor mai potrivite idei de cadouri pentru angajați:

1. Îți place cafeaua de dimineață? Consideri „pauza de cafea” un bun prilej de socializare și de trasare a unor noi sarcini de lucru? Crezi că ceașca de cafea aduce o mai bună energie la serviciu? Atunci un aparat nou de cafea s-ar putea să fie pe placul tău și al angajaților tăi, fiind o soluție eficientă pentru acest final de an.
Pentru a-ți ușura decizia, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu o idee pe care toți o vor aprecia. Kafune livrează cafea la birou, oferindu-ți atât un aparat de bună calitate pentru o aromă desăvârșită a cafelei, cât și mentenanță și sortimentul de cafea pe care îl iubesc angajații tăi. O zi activă va trece mult mai ușor pentru toți cei ce lucrează alături de tine cu ajutorul acestui serviciu de livrare de cafea la birou.

2. O carte reprezintă cea mai bună investiție în firma ta și, de ce nu, în angajații tăi. Alege un titlu care te inspiră și lasă pe prima pagină câte un gând pentru fiecare membru al echipei tale. Ai putea alege cărți în funcție de specializarea fiecăruia din compania ta. În acest mod „împuști doi iepuri deodată”, pentru că vei investi în dezvoltarea personală a angajaților tăi, care se vor simți apreciați, grație cadoului primit.

3. Petrecerea de Crăciun a devenit deja un frumos obicei prin care colegii se vor cunoaște mai bine unii cu ceilalți, se vor distra împreună și mulți dintre ei își vor putea face planuri pentru anul ce vine, creionându-și astfel dorințele profesionale. O petrecere de Crăciun se poate organiza în sediul companiei, dacă spațiul permite, sau într-o locație aleasă din apropiere, într-un spațiu închiriat.

4. Coșurile de Crăciun par că nu se demodează niciodată. Încărcate cu produse tradiționale, pornind de la cozonac, vin roșu, bomboane, Moși Crăciuni de ciocolată și până la globulețe și decorațiuni, coșurile de Crăciun reprezintă o soluție la îndemână pentru angajatorii de astăzi. Vei putea găsi numeroase variante de coșuri de Crăciun, mai accesibile ca preț sau mai generoase, în funcție de bugetul alocat acestui tip de investiție.

5. O zi liberă în plus înseamnă mai multă relaxare, dar și o porție în plus de energie pe care angajații tăi o vor aprecia. Alege o zi când sarcinile de serviciu anul acesta sunt aproape încheiate și oferă-le celor din echipa ta un dar de neprețuit - mai mult timp liber! Anunță-i pe toți că sezonul Sărbătorilor începe mai devreme anul acesta!

Cadourile de Crăciun pe care le oferi angajaților tăi reprezintă o investiție importantă a companiei. Le vei arăta astfel toată prețuirea ta și vei primi recunoștința lor, negreșit.

În articolul

Idei de cadouri de Crăciun pentru angajații tăi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x