İlhan Şen este pregătit să atragă atenția fanilor într-un nou serial. Actorul rămâne printre preferați

Publicat pe 16.07.2024 la 14:45 Actualizat pe 16.07.2024 la 15:35

Ilhan Șen și-a construit o adevărată armată de fani și a reușit să-i surprindă pe aceștia cu rolul pe care l-a avut în seria Aşk Mantık İntikam. În multe dintre țările lumii este așteptat într-un nou proiect profesional.

actori pe platourile de filmare

İlhan Şen este pregătit să atragă atenția fanilor într-un nou serial

Instagram

Faimosul actor care a reușit să-și impresioneze fanii în serialul Safir urmează să atragă atenția cu o nouă serie. Producția va apărea în curând pe micile ecrane. Vezi despre ce este vorba în articolul de mai jos.

Ilhan Șen este pregătit să atragă atenția fanilor într-un nou serial

Povestea urmează să fie spusă în 8 episoade, produsă în Iran, va fi o adevărată achiziție în lumea politică și socială actuală, arată seriesturkish.com. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram cu peste 70 de fotografii și filmulețe postate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost descris de una dintre revistele celebre în Turcia ca fiind “gentelman și impresionant”. A ajuns să lucreze ca și actor la invitația lui Hilal Saral. A reușit să atragă atenția cu cele trei producții importante ale sale. Este vorba despre Safir, Șahin Tepesi și Seni Çok Bekledim.

Noul proiect cu Ilhan Șen în rol principal va aduce în atenția fanilor munca regizorului și scenaristului iranian Pouria Heidary Oureh. Povestea vorbește despre traficul de persoane, pe vremea când afganii au încercat să vină în Turcia pe un drum de aproximativ 4000 de km. Serialul care aduce la iveală bătăliile pe care forțele de ordine au fost nevoite să le aibă, este foarte așteptat.

Citește și: İlhan Şen și Şükrü Özyıldız își dau întâlnire într-un mini-serial. Care e intriga producției care i-a entuziasmat pe fani

Ilhan Șen este născut pe 19 decembrie 1987 în Bulgaria, însă a ținut să devină actor în Turcia. A finalizat studiile în cadrul unei universități tehnice, departamentul de inginerie civilă. A fost finalist în cadrul competiției de modele din 2008 organizat în Turcia. A fost ales cel mai bun model la categoria de costume de baie.

Ulterior, a reprezentat Turcia la competiția World’s Best Model organizată în Bulgaria și a fost selectat cel mai bun model al Europei. După modelling a studiat actorie. În prezent, în cadrul noului serial, urmează să joace alături de o altă prezență feminină pe micile ecrane.

Află cine este noua parteneră a lui Ilhan Șen pe micile ecrane

La început, actorul urma să joace rolul principal în Esas Oglan alături de cântăreața Hadise. Ulterior, Șen a părăsit seria și Serhat Teoman i-a luat locul. Motivul pentru care Ilhan a decis să se retragă a fost unul destul de simplu. Acesta se află în prezent implicat într-un alt proiect profesional.

Citește și: Özge Yağız, Burak Berkay Akgül și İlhan Şen merită să rămână pe podium. Care este situația în ceea ce privește serialul Safir

Gizem Karaca este actrița care va fi alături de Ilhan Șen pe micile ecrane. Aceasta a jucat în producții precum Guzel Koylu din 2014, dar și Eve Dusen Yildirim în 2012. În ceea ce-l privește pe actor, acesta a vorbit despre rolul Ateș din seria Safir.

„Personajul Ateș este un un personaj pe care actorii nu ar vrea să-l joace. Deci, jucându-l pe Ateș și fiind parte dintr-o poveste ca asta și să fiu în Cappadocia acolo unde are loc povestea, m-a afectat atât pe mine cât și pe colegii actori”, a declarat actorul. Serialul Safir a primit foarte multe comentarii pozitive în cadrul MIPCOM 2023. În prezent, actorul se bucură de o perioadă propice pe plan profesional.

“Moment experimentez o perioadă de ascensiune și sunt foarte fericit. Se simte bine. Nu e nicio problemă cu asta.”, a punctat.

În articolul

İlhan Şen este pregătit să atragă atenția fanilor într-un nou serial. Actorul rămâne printre preferați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 august 2024. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe sănătate. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea din România considerată "mină de aur" pentru poza perfectă pe Instagram. Iris, Oana şi Cristina au venit de la sute de km
a1.ro
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut neapărat să ajungă, după concert
HelloTaste.ro
Chifle cu brânză dulce și prune, perfecte pentru micul dejun
Catine
Cum să păstrezi verdețurile proaspete pentru o perioadă mai mare de timp. Sfaturi pentru toate femeile care gătesc acasă
useit.ro
Cel mai bun moment din zi să faci sport. Când poți avea cele mai bune rezultate
as.ro
Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală
MediCOOL
Cât de benefic este să joci volei. Ce efecte poate avea acest sport
Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
DeParinti
Privarea de somn la copii: cum îți dai seama și ce poți face
MediCOOL
Factori care îți pot întuneca nuanța buzelor. Cum acționează asupra pielii
HelloTaste
Nectar de piersici. Rețeta unei băuturi ce cucerește prin aromă și culoare
x