İlhan Şen ține să-i facă dreptate personajului principal din serialul Safir. Despre ce este vorba

Publicat pe 21.02.2024 la 14:30 Actualizat pe 21.02.2024 la 13:33

İlhan Şen este unul dintre actorii care fac parte din distribuția seriei Safir. Acesta vorbește despre personajul său și ține să-i facă dreptate acestuia. Despre ce este vorba.

actor poartă bluză neagră

Ilhan Șen este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Instagram

Faimosul actor Ilhan Șen joacă rolul principal în serial Safir alături de Özge Yağız și Burak Berkay Akgül. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști la momentul actual. A reușit să ajungă într-un timp foarte scurt pe cele mai bune locuri în topurile realizate de fani.

İlhan Şen ține să-i facă dreptate personajului principal din serialul Safir

Responsabil pentru rolul de protagonist alături de cei doi colegi ai săi, se află pe o pantă ascendentă în carieră. A devenit unul dintre cele mai populare nume ale celor mai recente perioade. A luat parte în cadrul unor proiecte importante și s-a făcut remarcat încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezultatele pe care le-a produs au fost fără doar și poate unele de valoare, iar printre cele mai recente se numără serialul Safir. İlhan Şen joacă rolul lui Ateș, serialul fiind difuzat în Turcia în fiecare zi de luni pe unul dintre canalele principale. A mărturisit încă de la început că ceea ce a reușit să aducă în fața publicului nu a fost o muncă ușoară. A oferit cele mai noi declarații în fața jurnalistului Hakan Gence de la publicația locală Hürriyet.

Citește și: A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards. O noapte inedită pentru actorii din Turcia

“Ateș, personajul pe care îl joc în serialul Safir, este mult mai dificil de interpretat. De obicei am jucat personaje mai feminine.”, a declarat actorul. Ulterior, a explicat ce înseamnă acest lucru după părerea sa.

“Nelimitat. Chiar dacă stăteam în mâini, audiența nu ar fi fost surprinsă. Eram mai liber să plâng, să râd și să strig. Ateș este un personaj care mă limitează foarte mult.”, a punctat İlhan Şen. În prezent, actorul participă alături de colega Cemre Baysel la promovarea filmului Aşk Filmi. Cei doi joacă rolurile de protagoniști și sunt pregătiți încă o dată să-și surprindă fanii din lumea întreagă.

Totul despre premiera filmului Așk cu Ilhan Șen în rol principal

Premiera a avut loc pe 1 decembrie și în cadrul galei au strălucit fără doar și poate actorii principali Cemre Baysel și Ilhan Șen. Cei doi au mai avut șansa să joace împreună în cadrul seriei Ramo. După 3 ani de la această interacțiune pe micile ecrane, au avut șansa să se întâlnească încă o dată în filmul Așk.

Citește și: Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate. Ce a declarat actorul turc

În noua producție, Cemre Baysel joacă rolul unui top model care este interesată de distracții și viața de noapte. Cât despre Ilhan Șen, acesta joacă rolul unui regizor. Faimoasa actriță a reușit să-și surprindă fanii cu rochia pe care a purtat în cadrul premierei. A fost vorba despre o rochie scurtă, neagră, fără mâneci. De asemenea, Ilhan Șen a purtat o ținută all-black din cap până în picioarele.

Ilhan Șen are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare. S-a născut pe 19 decembrie 1987 în Bulgaria și este unul dintre cei mai apreciați actori din țara sa la momentul actual. Safir joacă un rol important în lista de seriale pe care le-a bifat până în prezent.

În articolul

İlhan Şen ține să-i facă dreptate personajului principal din serialul Safir. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x