Imagine emoționantă cu fiica actriței Özge Özpirinççi. Micuța Mercan și tatăl Burak Yamantürk se joacă împreună

Publicat pe 10.04.2023 la 14:43 Actualizat pe 10.04.2023 la 15:39

Imagine emoționantă cu fiica actriței Özge Özpirinççi. Micuța Mercan și tatăl Burak Yamantürk se joacă împreună, într-un cadru familial.

Özge Özpirinççi poartă o geacă de piele și stă lângă Burak Yamanturk

Imagine emoționantă cu fiica actriței Özge Özpirinççi

Profimedia Images

În 2021, faimoșii Burak Yamantürk și Özge Özpirinççi și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă. Imagini rare au apărut și în mediul online, iar când cei doi au devenit părinți pentru prima oară au ținut să țină ascunsă identitatea micuței o bună perioadă de timp.

Imagine emoționantă cu fiica actriței Özge Özpirinççi și a lui Burak Yamantürk

Recent, protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” a publicat o imagine de-a dreptul emoționantă alături de fiica sa Mercan și soțul Burak Yamantürk. Cei doi petrec clipe simple împreună, dar de o însemnătate majoră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ay Mercan, este același tată”, a scris Özge Özpirinççi. Nu este pentru prima oară când vedeta își surprinde cei peste 3 milioane de prieteni virtuali cu astfel de ipostaze, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. În 2014 au apărut zvonurile legate de relație dintre Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk, însă abia spre finalul perioadei cei doi au recunoscut că formează un cuplu. Într-un interviu acordat publicației Based Istanbul, vedeta a subliniat faptul că partenerul său este cel care gătește, iar ea reușește să ia lecții de fiecare dată.

“Ca să fiu sinceră, el gătește și eu învăț. Avem o bucătărie mare și iubesc să-mi petrec timpul acolo cu el.”, a declarat vedeta, subliind faptul că partenerul său își dorește propriul restaurant. Cu toate că o bună perioadă de timp spuneau că împărtășesc aceeași filosofie de viață și nu-și doresc să se căsătorească sau să devină părinți, acum cele două proiecte se află deja în viața lor.

“Simt deja că suntem căsătoriți. Nu am nevoie de o hârtie pentru a-mi formaliza relația. Nu este ceva ce stau să-mi imaginez. În general încerc să nu-mi fac planuri, ci doar să trăiesc.”, a spus vedeta. Are 37 de ani și de-a lungul timpului a jucat în cele mai multe dintre serialele îndrăgite de fanii din lumea întreagă.

Gestul romantic pe care Burak Yamantürk a ținut să-l facă pentru Özge Özpirinçci

După ce și-au surprins fanii cu gestul lor, Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk au decis să-și continue relația departe de ochii celor curioși. Fotografiile rare publicate în mediul online au demonstrat faptul că sentimentele lor merg mai departe de orice. Actorul a încercat să-și surprindă partenera cu o imagine romantică postată pe pagina personală de Instagram, acolo unde cei peste 200 de mii de fani au rămas fără grai.

Urma să joace rolul de protagonistă în serialul “Aile”, însă în cele din urmă s-a aflat faptul că Serenay Sarıkaya ar fi beneficiat de această oportunitate.

Vedeta i-a uimit pe toți când cu ocazia zilei sale de naștere a ținut să apară într-un top scurt cu paiete, blugi, dar și o jachetă mov, strălucitoare. Petrecerea a fost una restrânsă, însă de aceasta dată au fost publicate mai multe imagini pe paginile de socializare. Ca orice altă vedetă din Turcia, a ținut să le fie alături victimelor afectate de cutremure.

“Oamenii noștri au fost mutați în case create în zonele afectate. Puteți accesa saglik@ahbap.org pentru a sprijini sănătatea. Puteți scrie nevoile voastre și orice altceva doriți.”, a transmis vedeta.

În articolul

Imagine emoționantă cu fiica actriței Özge Özpirinççi. Micuța Mercan și tatăl Burak Yamantürk se joacă împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x