Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo. Cât de mult seamănă tânăra actriță cu celebrul ei tată

Publicat pe 24.07.2022 la 20:00 Actualizat pe 24.07.2022 la 10:23

Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo, îi calcă pe urme celebrului ei tată. Este deja o femeie în toată regula, iar imaginile surprinzătoare de pe rețelele de socializare au arătat cât de mult seamănă tânăra cu regretatul actor.

Fiona Palomo are părul desprins, brunet și poartă un machiaj de seară

Fiona Palomo în cadrul Global Road Entertainment. 15 martie 2018

Getty Images

Eduardo Palomo a fost unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele din întreaga lume. În ciuda faptului că a încetat din viață în 2003, numele lui a dăinuit peste ani, iar producțiile în care a jucat au fost mereu un prilej de a-i duce numele mai departe.

La moartea sa, Eduardo Palomo a lăsat în urmă o fetiță de 5 ani care, de-a lungul timpului, a decis să-i calce pe urme tatălui ei celebru. Fiona Palomo este acum o femeie în toată regula, iar fotografiile din mediul online stau mărturie a faptului că actrița îi seamănă leit.

Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo

Fiona Palomo s-a născut pe 12 octombrie 1998 în Mexic și este fiica regretatului Eduardo Palomo și a celebrei actrițe Carina Ricco. Tânăra în vârstă de 23 de ani mai are un frate pe nume Luca Palomo. Fiind fiica unor actori celebri, a fost imposibil ca Fiona să nu cocheteze de mică cu lumea actoriei.

După moartea tatălui ei în 2003, totul s-a schimbat pentru aceasta, însă Fiona Palomo a vrut să-i urmeze pașii celebrului ei tată, așa că s-a apucat de actorie. Deși este încă tânără, aceasta a jucat în nenumărate producții de succes. Pe măsură ce timpul a trecut, fanii nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre Fiona și Eduardo Palomo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au trecut aproape 20 de ani de la moartea actorului, acesta încetând din viață la doar 41 de ani. Acum, fiica sa, Fiona Palomo, este cea care îi duce numele mai departe cu ajutorul talentului actoricesc. Invitată într-o emisiune celebră, tânăra actriță a uimit audiența cu frumusețea sa.

“Fiona seamănă cu tatăl ei, Dumnezeu să-l odihnească.”, au scris internauții în dreptul mai mult fotografii postate de aceasta pe contul personal de Instagram. Într-un dintre postări, Fiona Palomo stă alături de Mauricio Ochmann, actor alături de care interpretează rolul principal în telenovela “ Qué despadre”.

Fiona Palomo îi calcă pe urme regretatului ei tată, Eduardo Palomo

Eduardo Palomo, cel care a jucat în nenumărate telenovele printre care și “Juan del Diablo”, a murit în luna noiembrie a lui 2003 în urma unui atac de cord. Vedeta se afla pe atunci în Los Angeles. În urma lui, acesta a lăsat doi copii, pe Fion și Luca, dar și o soție îndurerată, Carina Ricco.

Fiona Palomo și-a început cariera în 2013 cu proiectul “Gossip Girl Acapulco” și a continuat cu seria “Control Z” și “Ligandro padre”. În ciuda faptului că are puține amintiri alături de tatăl ei pe care să și le transpună cu claritate, Fiona i-a ținut vie amintirea cu ajutorul fotografiilor de familie postate pe conturile de socializare.

“Mama și tata, 1992”, a scris Fiona Palomo în dreptul unei fotografii în care Carina și Eduardo Palomo apar unul lângă celălalt, conform Univision.com.

“O iubire adevărată și o pereche frumoasă”, a scris cineva ca răspuns. În ciuda trecerii timpului, numele lui Eduardo Palomo nu a fost uitat, asta pentru că rolurile sale au avut întotdeauna un impact major asupra publicului său.

Fiona Palomo îi calcă pe urme tatălui său și este admirată atât în online, cât și pe micile ecrane. Actrița are peste 500 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să împartă momente inedite din viața sa.

În articolul

Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo. Cât de mult seamănă tânăra actriță cu celebrul ei tată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x