În serialul Sandık Kokusu, telespectatorii vor fi tulburați de situația în care se află Özge Özpirinçci! Ultimele detalii despre serial

Publicat pe 05.12.2023 la 20:30 Actualizat pe 11.12.2023 la 10:50

Serialul "Sandık Kokusu" a reușit să atragă atenția publicului cu un nou trailer, prezentând o poveste care promite să zguduie inimile telespectatorilor. Cu o distribuție încărcată cu actori de succes, inclusiv Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger și Necip Memili, producția a creat așteptări mari în rândul fanilor.

actriță poartă părul prins în coc

Özge Özpirinçci joacă rolul principal în Femeie în înfruntarea destinului

Instagram

Serialul "Sandık Kokusu" promite să captiveze publicul cu o poveste profundă și emoționantă despre viața lui Karsu (Özge Özpirinçci), care trebuie să facă față pierderii tragice a fiului ei și modul în care această tragedie schimbă familia și speranța de a continua.

Care este povestea personajului Karsu interpretat de Özge Özpirinçci

În centrul acestui serial se află personajul Karsu, interpretat de talentata Özge Özpirinçci, ale cărei peripeții vor fi cu siguranță de mari. Karsu se confruntă cu un coșmar: dispariția tragică a fiului său. Cu toate că inima îi este sfâșiată de durere, Karsu nu renunță niciodată la speranța de a-și regăsi copilul.

Într-un univers în care trebuie să facă față atitudinii mamei sale, pe care o consideră responsabilă pentru dispariția fiului ei, Karsu găsește susținere în fiica sa și nu încetează să caute răspunsuri despre soarta copilului ei pierdut.

Actrița revine în proiecte de televiziune după succesul său din serialul "Kadın" (Femeia).

Cu scenariul semnat de Melis Civelek și Zeynep Gür, având consultanță creativă de la Zeynep Günay și regia lui Nezaket Coșkun, serialul se va difuza începând cu miercuri seara, de la ora 20:00, la Show TV, anunță seriesturkish.com.

În articolul

În serialul Sandık Kokusu, telespectatorii vor fi tulburați de situația în care se află Özge Özpirinçci! Ultimele detalii despre serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x