Încheierea unei ere de rivalitate? Paulina Rubio, cererea neașteptată pe care i-a făcut-o Thaliei, vedeta supranumită Regina Telenovelelor

Publicat pe 24.03.2023 la 12:59 Actualizat pe 24.03.2023 la 13:10

Paulina Rubio spune adio zvonurilor de rivalitate și îi cere Thaliei să facă un turneu împreună. Deși la început cele două au fost bune prietene, parcursul a indicat faptul că orgoliile din Timbiriche au făcut ca între Thalia și Paulina să înceapă o rivalitate, cel puțin fanii asta au observat.

Paulina Rubio și Thalia

Gettyimages.com

“Fata de aur” a făcut deja primul pas c[tre so’ia lui Tommy Mottola trimițând un mesaj ferm către Thalia, cerându-i un turneu împreună.

Paulina Rubio și Thalía sunt două personalități care la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90 au fost în centrul atenției, deoarece făceau parte din unul dintre cele mai importante grupuri: Timbiriche. Cu toate acestea, se știe că nu au avut o relație bună.

Încheierea unei ere de rivalitate? Paulina Rubio îi cere Thaliei să facă un turneu împreună

Multă vreme s-a știut că între cântărețe a existat o rivalitate și că, la un moment dat, chiar s-au certat, iar după ani de zile, multă lume își dorește ca într-o zi să le vadă pe Thalía și Paulina Rubio împreună în turneu.

În timpul unui interviu acordat jurnalistei Pati Chapoy, fiica Susanei Dosamantes și-a amintit de succesul de care a avut parte în timpul spectacolelor pe care le-a susținut alături de Alejandra Guzmán. "A fost incredibil, am bătut toate recordurile, pentru o femeie de vârsta mea să vândă sălile de spectacol", a spus ea.

Când a fost întrebată despre posibilitatea de a colabora într-un turneu cu alte celebrități, Paulina a comentat: "Cred că ganterele aduc foarte mult box office, cred că toate duetele pe care le-am făcut, de la Los Tigres del Norte, cu Julieta Venegas, cu Miguel Bosé, m-au ajutat foarte mult și vreau să continui să fac asta, vreau să sparg în continuare acele scheme și acel gen, pentru că eu nu simt că am un gen".

Dar când a menționat numele eternei sale rivale din showbiz, Rubio a spus imediat: "Ei bine, aici o trimit direct la Thalía, să punem la cale turneul", potrivit tvnotas.com.

Cu toate acestea, invitația nu s-a oprit aici, cântăreața subliniind că colega ei sau cineva din anturajul ei este cel care are ultimul cuvânt de spus dacă pot colabora împreună.

"Nu cred că ea este cea care nu vrea", a avertizat ea. "Aici o trimit, direct, la Thalía pentru a pune la cale turneul. Karol G și Shak [Shakira], ce s-a întâmplat!", a avertizat el. "Shak obișnuia să spună: "E iadul pentru femeile care nu se sprijină una pe cealaltă". Trebuie să scăpăm de [stigmat]. Cea mai vie competiție din pop a fost între mine și Thalia. Lăsați-o să facă turneul. Să se adune, da?", a spus Pau cu un zâmbet.

Paulina Rubio spune că au trecut "doi sau trei ani" de când a vorbit ultima dată cu Thalia. Cu toate acestea, ea nu se îndoiește că ar putea lucra bine împreună. "Suntem mari acum, cred că am putea face ceva epic. Trebuie să lăsăm orgoliul în urmă, nu stă în firea noastră", a subliniat el.

"Trebuie să facem o echipă. Noi, femeile, facem toate parte din aceeași echipă", a continuat ea. "Ar fi grozav, într-adevăr, să aruncăm orice competiție. Știți ce lux am oferi publicului? Singurele două femei mexicane de top pe care trebuie să le avem împreună".

În articolul

Încheierea unei ere de rivalitate? Paulina Rubio, cererea neașteptată pe care i-a făcut-o Thaliei, vedeta supranumită Regina Telenovelelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x