Infidelitățile lui Piqué au fost dezvăluite. O apropiată și angajată a Shakirei ar fi trădat-o pentru fotbalist

Publicat pe 23.01.2024 la 18:46 Actualizat pe 23.01.2024 la 19:16

Presupusa infidelitate a lui Piqué cu o prietenă a Shakirei. Detalii șocante ies la iveală.

Shakira și Pique

Profimediaimages.ro

Zvonurile privind presupusa infidelitate a fostului fotbalist Gerard Piqué cu o prietenă apropiată a cântăreței Shakira, Anna Kaiser, au luat amploare în presa spaniolă, potrivit univision.com. Chiar dacă cei doi sunt despărțiți de mai bine de un an și jumătate, detalii privind presupusele întâlniri și relații neoficiale continuă să apară.

Anna Kaiser, antrenoarea cântăreței, ar fi avut o relație cu fostul fotbalist; Shakira a aflat de la bonă

Conform unor surse citate de unele media spaniolă, Piqué ar fi avut o relație cu antrenoarea cântăreței, Anna Kaiser, iar această informație ar fi ajuns la Shakira prin intermediul bonei copiilor săi, Lilli Melgar. Despărțirea celor doi părinți ai fiilor Milan și Sasha a fost anunțată oficial de Shakira, iar de atunci, detalii despre presupusele infidelități ale fotbalistului au captat atenția presei.

Potrivit informațiilor dezvăluite în cadrul emisiunii spaniole 'Socialité', un colaborator al acesteia a afirmat că Shakira a aflat despre presupusa aventură dintre Piqué și Anna Kaiser de la unul dintre angajații săi. Desigur, detaliile exacte ale presupusei relații nu au fost încă confirmate, dar speculațiile au crescut în intensitate odată cu aceste dezvăluiri.

Anna Kaiser, cunoscută ca "influencer de fitness", ar fi avut o relație cu Gerard Piqué în perioada în care cei doi locuiau împreună în Barcelona. Se sugerează că această relație ar fi avut loc în timpul pregătirii fizice a Shakirei pentru spectacolul său de la Super Bowl LIV, în februarie 2020. Detaliile despre această presupusă întâlnire ar fi fost aduse la cunoștința cântăreței de către Milan și bona lui Sasha, Lilli Melgar.

Până în prezent, nici Shakira, nici Piqué, și nici Anna Kaiser nu au comentat oficial aceste speculații. Cu toate acestea, zvonurile continuă să circule în presa de scandal, iar detalii suplimentare despre presupusa relație între fostul fotbalist și antrenoarea cântăreței rămân să fie confirmate sau infirmate.

"Doi martori prezenți la o petrecere într-o cameră privată de lux, pe care Gerard o frecventează de obicei, (spun că) acolo se afla grupul său de prieteni cu femei, care beau și se distrau", a spus el într-un clip publicat pe platformă la 17 noiembrie 2023.

În acea întâlnire, ar fi fost și antreprenorul american, care s-ar fi sărutat "toată noaptea" cu fondatorul Ligii Regilor, fără să-i pese că apropiații barrancagiului i-au văzut.

"Aceleași surse ne spun că nu o mai antrenează pe Shakira", a mai spus el.

Până în prezent, Anna Kaiser nu a comentat speculațiile legate de presupusa ei idilă cu Gerard Piqué, care, potrivit lui Toval, ar fi avut loc "la sfârșitul lunii ianuarie 2020".

În articolul

Infidelitățile lui Piqué au fost dezvăluite. O apropiată și angajată a Shakirei ar fi trădat-o pentru fotbalist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x