Îngropați în datorii sau mișcare financiară inteligentă? JLo și Ben Affleck și-au ipotecat vila de 60 de milioane de dolari. De ce au făcut acest lucru

Publicat pe 15.10.2023 la 13:54 Actualizat pe 15.10.2023 la 13:58

S-a speculat că Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns într-o situație financiară mai complicată după ce au ipotecat vila lor de 60 de milioane de dolari.

JLo și Ben Affleck

Gettyimages.com

Cuplul celebru a achiziționat această proprietate în Beverly Hills în luna mai a anului trecut, dar la mai puțin de un an, au decis să o folosească drept garanție pentru un împrumut ipotecar. Această mișcare poate părea surprinzătoare, mai ales că vorbim despre două vedete milionare.

Ce i-a determinat să apeleze la un împrumut? Vom explica mai jos

În luna mai a anului precedent, Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut o achiziție semnificativă, cumpărând proprietatea cunoscută sub numele de "Wallingford Mansion" din Beverly Hills, California. Deși inițial s-a crezut că au plătit cu numerar, se pare că au decis să o ipotecheze ulterior pentru suma de 20 de milioane de dolari, conform informațiilor furnizate de The U.S. Sun pe 8 octombrie.

Creditul ipotecar a fost contractat pe o perioadă de 30 de ani la JPMorgan Chase Bank, conform contractelor semnate la sfârșitul lunii august, conform informațiilor accesibile presei.

În primele șase ani, rata dobânzii este de numai 5,5%, după care va crește, dar împreună cu capitalul, va fi achitată în întregime până în noiembrie 2033.

Raportul explică că "Bennifer" ar fi achiziționat această imensă proprietate de 60,8 milioane de dolari printr-un fond fiduciar gestionat de managerii lor de afaceri, Gary Kress și Brian Murphy.

Această locuință de lux dispune de 46.000 de metri pătrați și este dotată cu 12 dormitoare, 24 de băi, un teren de pickleball acoperit, o sală de sport și un ring de box.

Se pare că această mișcare a fost considerată "o mișcare financiară inteligentă" de către experții imobiliari. Tony Mariotti, CEO al RubyHome Luxury Real Estate, a subliniat că rata dobânzii la un împrumut garantat cu bunuri imobiliare este mai mică decât cea a unui împrumut personal și că dobânda poate fi deductibilă fiscal. Acesta a adăugat că este o tactică obișnuită printre cei bogați pentru a obține beneficii fiscale.

Deși au existat recent zvonuri despre certuri între cei doi, acest pas financiar pare să arate că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt determinați să-și consolideze poziția financiară și să continue să construiască o viață împreună în conacul lor impresionant de 60 de milioane de dolari, potrivit univision.com.

În articolul

Îngropați în datorii sau mișcare financiară inteligentă? JLo și Ben Affleck și-au ipotecat vila de 60 de milioane de dolari. De ce au făcut acest lucru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x