Întoarcerea faimoasei Özge Özpirinçci pe micile ecrane îi va lua prin surprindere pe fani. Despre ce este vorba

Publicat pe 09.08.2023 la 11:52 Actualizat pe 09.08.2023 la 12:30

După o lungă perioadă de absență, Özge Özpirinçci revine pe micile ecrane într-o producție de succes. Despre ce este vorba.

Özge Özpirinçci poartă părul lung desprins, ondulat

Întoarcerea faimoasei Özge Özpirinçci pe micile ecrane îi va lua prin surprindere pe fani

Happy Channel

Özge Özpirinçci se numără printer cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Născută în 1986 în Istanbul a jucat în serialul Femeie în înfruntarea destinului și a impresionat cu rolul Bahar. În prezent este mămică și se dedică exclusiv vieții personale. A luat decizia de a revenit pe platourile de filmare cu un alt rol.

Întoarcerea faimoasei Özge Özpirinçci pe micile ecrane îi va lua prin surprindere pe fani

Vedeta a impresionat cu rolul Bahar în serialul Femeie în înfruntarea destinului între 2017 și 2020 și a reușit să ofere o performanță extraordinară. Faptul că producția a fost difuzată în tot mai multe țări demonstrează că recunoștința față de vedetă este și ea foarte mare. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea vin din vacanță, momente pe care Özge Özpirinçci a ales să le petreacă alături de familie și prieteni. Cu serialele İlk ve Son și Yakamoz S-245, vedeta a reușit să fie urmărită și pe platformele digitale. Urmează să revină pe micile ecrane cu un rol în serialul Sandık Kokusu. Acest anunț a reușit fără doar și poate să-i emoționeze pe fanii vedetei, iar comentariile în mediul online au început deja să apară.

A semnat deja contractul cu o companie producătoare din Turcia și serialul ‘Sandık Kokusu’ este pregătit să fie difuzat. Serialul aduce la lumină ideea unui conflict mamă fiică și ideile preliminare sunt deja în acțiune. Özge Özpirinçci va reveni încă o dată în atenția fanilor după o lungă perioadă de absență. Recent, actrița a primit un premiu special pentru activitatea din mediul online. A declarat totuși că nu este un utilizator frecvent al rețelelor sociale.

“Este foarte surprinzător, nu sunt o persoană care folosește rețelele sociale așa de mult ca cei care se ocupă activ de acest lucru. Au trecut 15 ani de când am început să joc, nu exista social media. Nu priveam spre telefoanele noastre pe platourile de filmare. Cu evoluția, totul s-a îndreptat către o nouă etapă. Este ceva totuși care mă face să mă întorc în trecut.”, a spus vedeta.

Özge Özpirinçci a primit un premiu pentru activitatea din mediul online

Actrița continuă să rămână pasionat de actorie, însă este și o mămică devotată. Alături de fiica Mercan petrece momente inedite care sunt de asemenea distribuite și în mediul online. Recnt, a primit premiul pentru “Cel mai bun influencer al anului”, ceea ce fanii au votat. Cu toate că s-a arătat mândră de ceea ce au votat fanii, s-a arătat de-a dreptul surprinsă.

A menționat de asemenea că în cadrul locurilor de joacă pentru copii nu există spații sigure pentru ca micuții să petreacă timpul alături de părinți.

“Vă rog, haideți să lăsăm parcurile frumoase și sigure. Cei care se bucură de privelișete, să ne mai amintim că acolo vin și copii.”, a transmis vedeta în cea mai recentă interacțiune cu presa din Turcia. Vedeta militează pentru drepturile femeilor.

În articolul

Întoarcerea faimoasei Özge Özpirinçci pe micile ecrane îi va lua prin surprindere pe fani. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x