Ipostază rară cu Halil Ibrahim Ceyhan la salonul de cosmetică. Îndrăgitul actor le arată fanilor cum își îngrijește pielea

Publicat pe 09.01.2024 la 11:00 Actualizat pe 09.01.2024 la 11:05

Este retras în ceea ce privește viața sa personală, însă de data aceasta s-a lăsat expus într-un mod cu totul diferit. Halil Ibrahim Ceyhan apare în fața fanilor la salonul de cosmetică.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră

Ipostază rară cu Halil Ibrahim Ceyhan la salonul de cosmetică

Happy Channel

A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia odată cu proiectul Moștenirea, însă de fiecare dată a rămas la fel de discret pe plan profesional. Halil Ibrahim Ceyhan s-a lăsat văzut recent într-o ipostază cu totul nouă, așa cum niciodată nu s-a mai prezentat în fața publicului.

Ipostază rară cu Halil Ibrahim Ceyhan la salonul de cosmetică

A jucat timp de două sezoane alături de faimoasa Sila Turkoglu în proiectul fenomen Moștenirea. Cu toate acestea, noua sa parteneră Nana Stambolishvili s-a alăturat echipei și a făcut ca totul să continuie la fel de promițător pe cât a început. Halil Ibrahim Ceyhan este o persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnaliștii și fanii au încercat să-l cupleze de multe ori cu colega sa de platou, însă de fiecare dată declarațiile nu au susținut materialele publicate în mediul online. Dacă de cele mai multe ori alege să păstreze o umbră în ceea ce-l privește departe de platourile de filmare, de data aceasta actorul s-a lăsat văzut așa cum niciodată nu s-a mai întâmplat.

Citește și: Berat Rüzgar Özkan i-a lăsat un mesaj de rămas-bun colegului Halil Ibrahim Ceyhan. Un gest asemănător a făcut și Nanuka Stambolishvili

Halil Ibrahim Ceyhan, într-o ipostază rară la salonul de cosmetică a reușit să-i surprindă pe fani. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 70 de fotografii. Cele mai multe realizate pe platourile de filmare, dar și momente unice din spatele camerelor de filmat. L-am descoperit pe actor în timpul liber, am aflat ce pasiuni are, dar și cum și-a început viața de actor. Filmările pentru serialul Moștenirea au luat sfârșit în Turcia, însă Halil Ibrahim Ceyhan promite să revină într-un nou sezon cu un al proiect de succes.

În Turcia, episoadele din Moștenirea sunt încă în difuzare, însă actorul nu va mai juca în sezonul 4. Potrivit seriesturkish.com, fanii se așteaptă la o continuare a poveștii.

Povestea lui Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea

Este model, cântăreț, actor, compozitor și cunoscut lumii întregi ca Yaman Kirimli în seria Moștenirea. A cochetat cu mai multe categorii în sfera creativității și fanii l-au apreciat cu fiecare ocazie. A urcat pe podium ca model pentru Ferruh Karakasli și în 2007 a câștigat un premiu pentru cel mai promițător model. A compus piese pentru artiști ca Serdar Ortac, Suat Aydogan, Oguz Berkay Fidan.

Citește și: Coșul de rufe - Kirli Sepeti i-a adus lui Halil Ibrahim Ceyhan șansa de a-și arăta încă o dată talentul pe micile ecrane. După seria Moștenirea, actorul continuă să fie iubit de public

În 2007 a scos pe piață primul său single intitulat Kaybettim, versurile și muzica aparținându-i în totalitate. În același an a fost cooptat în distribuția filmului Hemen Doneriz. Anul 2020 i-a adus surpriza vieții sale în materie de succese profesionale, asta pentru că a obținut rolul mult îndrăgit din serialul Moștenirea. Colaborarea cu Suay Aydogan pe plan muzical continuă și în prezent, aceștia cântând în duet piesa Adaletsiz Hasret. Fiecare succes pe care l-a avut i-a adus o mai mare notorietate în rândul publicului. S-a aflat de nenumărate ori pe primele locuri în cele mai importante topuri. Nu este de mirare că reușește să-și creeze o adevărată armată de fani cu toate că proiectul Moștenirea a luat sfârșit. S-a născut pe 13 decembrie 1982 în Sivas, Turcia.

În articolul

Ipostază rară cu Halil Ibrahim Ceyhan la salonul de cosmetică. Îndrăgitul actor le arată fanilor cum își îngrijește pielea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x