Irán Castillo a anunțat nașterea fiului său. Fotografia inedită postată de vedetă a uimit fanii

Publicat pe 11.02.2022 la 14:50 Actualizat pe 11.02.2022 la 15:17

Irán Castillo a anunțat nașterea fiului său și a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită. Imaginea care i-a surprins pe fani.

Irán Castillo zâmbește. Actrița poartă un tricou alb și are părul desprins

Irán Castillo a anunțat nașterea fiului său

Profimedia Images

Irán Castillo a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel și pentru a celebra această naștere, a postat o fotografie emoționantă în mediul online. Atât fanii, cât și colegii de platou s-au grăbit să o felicite.

Irán Castillo și Pepe Ramos au devenit părinți pentru prima oară în această formulă și l-au întâmpinat cu zâmbete și dragoste în suflet pe micuțul Demian.

Irán Castillo a anunțat nașterea fiului său

La scurt timp după naștere, Irán Castillo a publicat o fotografie inedita în mediul online, acolo unde a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Micuțul Demian este fructul iubirii alături de Pepe Ramos.

Irán Castillo și-a anunțat fanii din online că fiul său Demian a venit pe lume în data de 10 februarie 2022. Actrița a postat o fotografie inedită pe contul personal de Instagram și a lăsat un mesaj special care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

“Orice cuvânt aș scrie aici ar fi prea puțin pentru a-mi exprima bucuria și fericirea care m-au cuprins când mi-am văzut fiul pentru prima dată. Bine ai venit, Demian! Te iubim cu toată ființa noastră. Mulțumim că ne-ai umplut inimile de iubire.”, a scris Irán Castillo în dreptul fotografiei în care apare placenta înconjurată de o trandafiri de culoare roz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea i-a surprins pe cei mai mulți dintre urmăritorii vedetei: “Felicitări!”, “Bine ai venit, Demian”, “Ce fotografie puternică”. În septembrie 2021, Irán Castillo își anunța fanii că este însărcinată pentru a doua oară la vârsta de 45 de ani și că va deveni mămică din nou.

De atunci, vedeta și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii și a reușit să publice fotografii și filmulețe cu fiecare nouă etapă a vieții sale de femeie însărcinată. Pe data de 5 decembrie, Irán Castillo a dezvăluit că va deveni mămică de băiețel. Aceasta mai are o fetiță în vârstă de 10 ani pe nume Irka.

Irán Castillo și Pepe Ramos, părinți pentru prima dată în calitate de cuplu

În februarie 2021, Irán Castillo a mărturisit că și-a găsit iubirea vieții în persoana lui Pepe Ramos. Câteva luni mai târziu, actrița declara că se simte fericită și iubită. În septembrie, cei doi și-au anunțat logodna și au răspândit vestea că vor deveni părinți pentru prima dată în calitate de cuplu.

Irán Castillo se numără printre cele mai iubite vedete de telenovele, iar rolurile sale continuă să fie iubite de fanii din întreaga lume. Atunci când aceasta și-a anunțat logodna cu Pepe Ramos, cei mai mulți dintre internauți au felicitat-o chiar în mediul online, acolo unde fotografiile cu partenerul său au început să apară din ce în ce mai des.

Vedeta a devenit mămică pentru prima oară acum 10 ani, atunci când a dat naștere unei fetițe. Tatăl acesteia este Gabriel Castañeda. La începutul anului, Irán Castillo a organizat o petrecere în care a dezvăluit că de această dată va aduce pe lume un băiețel.

Printre cei care i-au fost alături pe toată perioada sarcinii s-au numărat mama, Marha Alicia Pinzon și soacra actriței.

În articolul

Irán Castillo a anunțat nașterea fiului său. Fotografia inedită postată de vedetă a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x