Iran Castillo a dezvăluit sexul bebelușului. Actrița va deveni mămică în curând

Publicat pe 07.12.2021 la 13:03 Actualizat pe 07.12.2021 la 16:01

Actrița și cântăreața Iran Castillo a dezvăluit recent sexul celui de-al doilea copil care urmează să vină pe lume. Vedeta mai are o fetiță de 10 ani.

Iran Castillo a sărbătorit venirea pe lume a celui de-al doilea copil cu o petrecere unde a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta mai are o fetiță în vârstă de 10 ani, iar acum familia lor este completă.

Cu ocazia petrecerii, actrița s-a costumat în Pebbles, fetița din “Familia Flinstone”, iar soțul ei în “Batman”. Totul a decurs conform planului, iar fotografiile au ajuns imediat pe contul personal de Instagram al vedetei.

Iran Castillo s-a fotografiat în ultimele săptămâni de sarcină alături de fiica sa cea mare, Irkis, și a făcut totul public.

Iran Castillo a dezvăluit sexul bebelușului

Cel de-al doilea copil al actriței Iran Castillo va veni pe lume în curând, iar părinții au organizat recent o petrecere pentru a dezvălui dacă bebelușul este fetiță sau băiețel.

Alături de Pepe Ramos, Iran Castillo a apărut pe contul personal de Instagram înconjurată de baloane albastre care te duceau cu gândul la un cer incredibil de albastru și plin de nori albi, pufoși. Dat fiind faptul că cei doi părinți au ales aceste culori, invitații și-au dat imediat seama că aceștia vor avea un băiețel. Astfel, familia va deveni completă.

Alături de globuri și alte decorațiuni specifice, Iran Castillo și Pepe Ramos au ales să se și costumeze, fiecare în personajele lor favorite.

“Este băiat!”, arată fotografiile postate de Iran Castillo.

Pepe Ramos s-a fotografiat alături de viitoarea mămică și a purtat o pereche de ochelari albaștri, semn că este mândru că va deveni tătic de băiețel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna decembrie a acestui an, Iran Castillo își anunța fanii că este logodită și urmează să devină mămică pentru a doua oară.

“O nouă lumină va intra în casa noastră pentru a ne umple viețile de bucurie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Așteptăm bebelușul.”, a scris atunci Iran Castillo.

Iran Castillo, mămică pentru a doua oară

Sarcina a venit ca o surpriză pentru toată lumea, atât pentru fani cât și pentru colegii de filmări, având în vedere că Iran Castillo are 44 de ani și puține femei pot rămâne însărcinate natural la această vârstă.

În dreptul celor mai recent fotografii cu burtica de gravidă, Iran Castillo a scris: “Fericită cu burtica ce continuă să crească și mult mai atentă și conștientă cu această sarcină. Și având grijă de mine mai mult. Continui să mă bucur de toate bucuriile care vin odată cu sarcina.”

Aceasta ar fi cea de-a doua naștere a vedetei, în 2011 dându-i naștere fetiței Irka Castillo, din căsnicia cu Gabriel Castaneda.

Cu toate că au oferit o petrecere de bun venit bebelușului, Iran Castillo și Pepe Ramos sunt nerăbdători să-l cunoască pe băiețelul lor. În jocurile pe care le-au prezentat în timpul petrecerei, cei doi s-au deghizat.

Deși este clar că Iran Castillo mai are puțin și devină mămică, nu se știe clar cât timp va mai avea de așteptat.

“Eu și bebele. Contectându-ne inimile.”, a mai scris Iran Castillo în dreptul unei fotografii postate în online.

Printre vedetele care vor deveni mămici în 2022 se numără și Claudia Alvarez, Evaluna Montaner, Natalia Tellez.

În articolul

Iran Castillo a dezvăluit sexul bebelușului. Actrița va deveni mămică în curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x