Irán Castillo a postat primele imagini cu bebelușul. Actrița s-a lăsat fotografiată alături de familie, imediat după naștere

Publicat pe 24.02.2022 la 09:55 Actualizat pe 24.02.2022 la 13:36

Imediat după naștere, Irán Castillo a postat primele imagini cu bebelușul și s-a lăsat fotografiată alături de familie. Actrița a făcut publice detalii inedite din cadrul emoționantului eveniment.

Irán Castillo poartă o bluză albă, zâmbește și are părul despins

Irán Castillo în cadrul unei conferințe de presă. 12 apr. 2017

Profimedia Images

Irán Castillo a postat primele imagini cu bebelușul după ce și-a anunțat fanii că a devenit mămică pentru a doua oară. Fotografiile emoționante alături de familie i-au făcut pe internauți să îi adreseze actriței câteva cuvinte de felicitare pentru noua etapă a vieții.

De asemenea, celebra vedetă a dat mai multe detalii despre folosirea placentei în alimentație și cum aceasta ajută organismul să se regenereze.

Irán Castillo a postat primele imagini cu bebelușul

Irán Castillo a devenit mămică pentru a doua oară la vârsta de 45 de ani. Alături de Pepe Ramos, vedeta și-a refăcut viața după o perioadă toxică prin care a trecut cu greu. Acum, actrița poate răsufla ușurată și se poate bucura de fiecare moment alături de cei dragi.

Mărturie a bucuriei sale stau primele fotografii de familie pe care Irán Castillo le-a postat pe rețelele sociale. Vedeta a născut un băiețel, însă a dorit ca tot procesul să aibă loc în siguranța casei, alături de familie. De asemenea, aceasta le-a relatat fanilor care sunt beneficiile folosirii placentei în alimentație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irán Castillo a dat naștere unui băiețel sănătos și frumos pe care a decis să îl numească Demian. Ulterior, vedeta a postat o imaginea emoționantă pe contul personal de Instagram, acolo unde placenta i-a fost înconjurată de flori roșii și negre.

“Este incredibil cum placenta poate fi propria noastră salvare și ne poate ajuta în atâtea moduri. Știați că placenta te ajută foarte mult după naștere și îți influențează lactația, asta dacă o consumi în formă de capsule. Să profităm de miracolul acestui organ.”, a scris Irán Castillo în mediul online. Peste 20 de mii de fani au apreciat inițiativă vedetei și sute de comentarii au fost lăsate în dreptul fotografiilor.

În ultimii ani, folosirea placentei în alimentația proaspetelor mămici a devenit o practică cunoscută. Aceasta reduce durerile care urmează nașterii, oprește mai repede sângerarea și ajută în cadrul formării lactației.

Irán Castillo a devenit mămică pentru a doua oară

Irán Castillo și Pepe Ramos au documentat fiecare zi și fiecare proces al sarcinii și au lăsat fanii să vadă cum a decurs nașterea. Cu toate acestea, a fost un moment în care cei doi părinți au trecut printr-o sperietură zdravănă, asta după ce au primit un diagnostic greșit din partea doctorilor.

Ulterior, cuplul a decis să caute o a doua părere și astfel sarcina a continuat din ce în ce mai bine. Prima fotografie postată de Irán Castillo alături de Pepe Ramos și micuțul Demian, i-a emoționat de-a dreptul pe internauți.

“În aceste momente simți că timpul stă pe loc. Toată familia renaște și se transformă într-un mod cu totul special. Să ne reamintim întotdeauna că trăim într-o mare de iubire.”, a scris vedeta, conform Tvnotas.com.mx. Irán Castillo și-a anunțat fanii din online că fiul său Demian a venit pe lume în data de 10 februarie 2022. Actrița a postat o fotografie inedită pe contul personal de Instagram și a lăsat un mesaj special care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

În articolul

Irán Castillo a postat primele imagini cu bebelușul. Actrița s-a lăsat fotografiată alături de familie, imediat după naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x