Irán Castillo a trăit momente dureroase alături de micuțul Demian. Actrița a fost nevoită să-și interneze fiul în spital

Publicat pe 31.05.2023 la 11:43 Actualizat pe 31.05.2023 la 12:28

La scurtă vreme după revenirea acasă, vedeta a ținut să dezvăluie momentele dificile prin care a trecut alături de fiul său Demian. Micuțul are aproape 1 an.

Iran Castillo poartă o bluză albă și părul scurt cu breton într-o parte

Irán Castillo a trăit momente dureroase alături de micuțul Demian

Profimedia Images

Irán Castillo a vorbit cu fanii din mediul online despre momentele dificile prin care a trecut cu fiul său Demian. Micuțul a fost nevoit să fie spitalizat. Este fructul iubirii vedetei cu Pepe Ramos. Acum că băiețelul se află din nou în sânul familiei, actrița a oferit informații prețioase prietenilor virtuali.

Irán Castillo a trăit momente dureroase alături de micuțul Demian

Fără a oferi prea multe detalii despre procedura la care a fost supus fiul său, actrița a publicat un text emoționant în privința atitudinii pe care a avut-o Demian pe toată perioada.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum puțin timp am fost nevoită să stau în spital cu acest îngeraș și am vrut să realizez acest videoclip pentru că el a avut cea mai bună atitudine posibilă. Au fost momente dure care mi-au strâns inima în piept. Mă rog pentru toți copii, pentru sănătatea lor și pentru bunăstare.”, a transmis Irán Castillo pe rețelele sociale. Actrița din “La mexicana y el guero” le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de fiul său, dar și soțului său, Pepe Ramos pe care l-a descris ca fiind cel mai bun tată din lume.

Citește și: Iran Castillo și-a botezat fiul. Imagini de la ceremonia religioasă de încreștinare a lui Demián

“Sunt niște îngeri divini. Sunt multe lucruri pe care le putem învăța de la copii. Sunt maeștri maeștrilor. Vă iubesc, Demi și Irkita cu toată inima mea. Vă mulțumesc pentru că existați și pentru că mă învățați atâtea lucruri. Vă mulțumesc pentru că aveți răbdare pentru că uneori nu înțeleg din prima clipă. Te iubesc profund, Pepe Ramos. Mereu sunt recunoscătoare pentru prezența și iubirea pe care mi-o oferi. Îți mulțumesc pentru că mă susții și pentru că îmi ești alături. Pentru că mă calmezi cu delicatețe. Ce frumos este să merg în continuare alături de tine. Ești un tată și soț minunat. Am reușit!”, a transmis vedeta. În momentele publicate în mediul online se observă micuțul Demian alături de Pepe Ramos și părinții săi.

Irán Castillo a devenit mămică pentru a doua oară

Până în prezent, actrița nu a ținut să arate o actualizare a stării de sănătate a micuțului Demian. În noiembrie 2022, aceasta a povestit despre o situație similară. Și-a anunțat fanii că a fost nevoită să viziteze din nou doctorii împreună cu cel mic. Chiar dacă nu a dezvăluit motivele internării, a punctat că s-a simțit vulnerabilă pentru complicațiile de sănătate ale copiilor săi.

Citește și: Irán Castillo sărbătorește 1 an de la nașterea fiului său. A postat în mediul online fotografii pentru a demonstra cât de mult a crescut

“Ieri am fost în spital cu bebelușul meu. Este mai bine acum. M-am simțit atât de vulnerabilă, atât de fragilă și cu foarte multă dorință de a plânge. În același timp trebuie să fim puternice pentru a cânta, pentru a-i distrage pentru că sunt supuși unor proceduri incomode, deja știți. Ideea este că nu putem fi dramatice, trebuie să fim ca fierul și pline de dragoste.”, a spus vedeta pe atunci.

Irán Castillo are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate alături de familie, cu cei doi copii ai săi și împreună cu soțul, Pepe Ramos.

În articolul

Irán Castillo a trăit momente dureroase alături de micuțul Demian. Actrița a fost nevoită să-și interneze fiul în spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x