Iran Castillo, fără machiaj și cu burtica de gravidă. Actrița va deveni mămică în curând, pentru a doua oară

Publicat pe 19.11.2021 la 12:23 Actualizat pe 19.11.2021 la 12:57

Iran Castillo și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru a doua oară și acum așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge copilul la piept. Actrița a postat recent pe rețelele sociale o fotografie în care apare nemachiată și cu burtica de gravidă.

Iran Castillo poartă o bluză neagră, are părul desprins și este machiată

Iran Castillo în timpul unei conferințe de presă în anul 2019

Profimedia Images

De când a aflat vestea că va deveni mămică pentru a doua oară, Iran Castillo este nerăbdătoare să-și strângă copilașul în brațe. Fanii au rămas surprinși atunci când au descoperit că actrița lor favorita este însărcinată. Aceasta așteaptă un copil cu Pepe Ramos.

După această veste, Iran Castillo a postat o fotografie în mediul online, acolo unde apare nemachiată și cu burtica de gravidă. Internauții nu au rămas indiferenți și au răspuns imediat.

Se vede cu ochiul liber că faimoasa vedetă este în al nouălea cer și abia așteaptă să audă din nou glas de bebeluș în casă.

Iran Castillo, fără machiaj și cu burtica de gravidă

Iran Castillo nu se mai ascunde în spatele machiajelor și hainelor scumpe, astfel că în cea mai nouă postare, actrița s-a afișat cu burtica de gravidă și fără machiaj, așa cum îi place în ultima vreme să petreacă orele alături de cei dragi.

“Aici crește bebelușul”, a fost mesajul pe care Iran Castillo l-a lăsat în dreptul postării de pe contul personal de Instagram.

Nu doar fanii i-au comentat în dreptul pozei, ci și faimoși, colegi de platou care au jucat alături de actriță de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ludwika Paleta s-a numărat printre vedetele care au felicitat-o pe actriță, dar și Mauricio Islas și Jackie Sauza. Iran Castillo a primit peste 63 de mii de aprecieri și 689 de comentarii.

Iran Castillo are 613 mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde este activă și postează întotdeauna momente din viața ei care cu siguranță îi interesează pe internauți, dacă este să ne luăm după activitatea acesteia din online.

La sfârșitul lunii septembrie, Iran Castillo și-a anunțat logodna cu Pepe Ramos, bărbatul care a reușit să o facă din nou fericită. Aceasta a dat veste prin intermediul rețelelelor sociale, acolo unde veștilor artiștilor circulă cel mai rapid.

Iran Castillo va deveni mămică a doua oară

Actrița din ‘S.O.S. Me estoy enamorando’ și-a anunțat fanii că iubește din nou la începutul acestui an, prezentându-l pe Pepe Ramos ca fiind bărbatul care a făcut-o să fie din nou sigură pe sine și cu care își dorea pe atunci să-și întemeieze o familie.

Iată că obiectivul actriței a fost îndeplinit, căci cei doi sunt acum logodiți și așteaptă primul copil al cuplului.

Iran Castillo este una dintre actrițele care vor rămâne pentru totdeauna în memoria telespectatorilor, cu multe producții importante la active.

A făcut parte din "Clase 406", "Mi pequeña Traviesa", "SOS Me estoy Enamorando" și multe altele, însă cea mai mare realizare a ei este fiica Irka, de 10 ani.

Recent, vedeta s-a declarat ca fiind din nou fericită și împlinită după ce a dezvăluit că așteaptă cel de-al doilea copil. Iran Castillo va deveni mămică de băiețel.

“Sunt foarte mulțumită și emoționată pentru acest băiețel ce crește în mine. Mă pregătesc în fiecare zi și aștept cu nerăbdare să-mi strâng fiul în brațe.”, a dezvăluit vedeta.

Iran Castillo nu știa că este însărcinată, ceea ce a surprins-o. Aceasta a aflat vestea chiar pe platourile de filmare.

În articolul

Iran Castillo, fără machiaj și cu burtica de gravidă. Actrița va deveni mămică în curând, pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x