Iran Castillo s-a logodit și a dezvăluit că va deveni mămică pentru a doua oară

Publicat pe 05.10.2021 la 11:12 Actualizat pe 05.10.2021 la 15:07

Iran Castillo va deveni mămică pentru a doua oară, la 10 ani de când a dat naștere primului copil. Actrița și-a anunțat fanii că s-a logodit cu noul ei partener, Pepe Ramos.

Iran Castillo poartă o bluză albă, transparentă și are părul scurt, desprins

Iran Castillo s-a logodit și a dezvăluit că va deveni mămică

Profimedia Images

Cunoscuta actriță mexicană Iran Castillo va deveni mămică, din nou, la 44 de ani. Acum 10 ani, vedeta a dat naștere unei fetițe și de atunci a început o adevărată aventură pentru aceasta.

Iran Castillo și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare și despre logodna cu noul său partener, Pepe Ramos, un cunoscut influencer din Mexic. Aceștia au publicat fotografii similare și au dezvăluit faptul că vor deveni părinți.

Actrița a primit inelul de logodnă chiar de ziua de naștere a iubitului ei, astfel că cei doi au publicat rapid mesaje emoționante pe conturile personale de Instagram.

Iran Castillo s-a logodit cu Pepe Ramos

Vestea că Iran Castillo s-a logodit cu Pepe Ramos a fost răspândită rapid pe internet și fanii nu au întârziat să îi felicite pe cei doi.

“Azi încep o nouă etapă a vieții cu senzația că fericirea care mă cuprinde nu poate fi exprimată în cuvinte...tot ce pot să spun e că sunt unele zile în care cred că vor muri de supradoză de fericire. Îți mulțumesc Iran pentru dragostea ta, pentru că mi-ai făcut un dar neprețuit, că mi-ai dăruit șansa de a fi soțul tău...

Mi-ai oferit șansa de a deveni tată din nou, tatăl unei fetiței frumoase de 9 ani și al unui bebeluș care este pe drum și care ne-a transformat viețile dinainte să vină pe lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Te iubesc...iubesc proiectul pe care îl avem împreună...iubesc familia noastră...ne iubesc...”, a scris Pepe Ramos pe contul de Instagram, acolo unde a postat prima fotografie cu ecografia.

Iran Castillo mai are o fetiță, Irka, pe care a născut-o în 2011 după o relație pasageră pe care a avut-o cu Gabriel Castañeda. Aceasta nu a recunoscut faptul că bărbatul este tatăl copilului, astfel că nu a vrut să-l lase să o vadă pe micuță.

Iran Castillo nu a stat cu mâinile în sân atunci când a văzut mesajul primit și i-a răspuns logodnicului său, postând aceeași fotografie cu ecografia.

Iran Castillo va deveni mămică pentru a doua oară

Iran Castillo nu a rezitat mesajului primit și i-a răspuns logodnicului său, postând aceeași fotografie cu ecografia.

“Iubirea mea, atâtea lucruri avem de sărbătorit. Prima dată, ziua ta! Încă un an în care ne binecuvântezi cu prezența ta. Ce bucurie că pot fi alături de tine și putem sărbători așa cum meriți. Și cu acest dar care este pe drum. O nouă rază de lumină vine să ne aducă putere și bucurie.

Mulțumesc pentru acest cadou de la Dumnezeu. Te așteptăm bebelușule. Mulțumesc pentru această familie frumoasă. Te iubesc cu toată ființa mea.”, a scris Iran Castillo.

După ce Iran Castillo s-a despărțit de actorul Pascacio López cu care a trait într-o relație toxică timp de un an, Pepe Ramos a reușit să o ajute pe aceasta să se îndrăgostească din nou și să fie la fel de fericită ca acum multă vreme.

Iran Castillo a mai trecut printr-o tragedie, atunci când în 2015 a fost răpită. Familia și prietenii au ajutat-o și au strâns bani pentru răscumpărare.

Cu toate acestea, acum actrița este fericită atât pe plan personal cât și pe plan professional. Iran Castillo are proiecte atât în teatru cât și în cinematografe.

În articolul

Iran Castillo s-a logodit și a dezvăluit că va deveni mămică pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x