Irán Castillo, speriată din cauza unui diagnostic greșit. De ce a crezut actrița că va pierde cea de-a doua sarcină

Publicat pe 19.01.2022 la 13:13 Actualizat pe 19.01.2022 la 13:42

Irán Castillo va deveni mămică pentru a doua oară la vârsta de 45 de ani. Vedeta a primit un diagnostic greșit din partea medicilor și a crezut că pierde sarcina. Ce s-a întâmplat.

Iran Castillo poartă o rochie neagră și are părul scurt

Irán Castillo în cadrul unei conferințe de presă. 29 ian. 2019

Profimedia Images

Irán Castillo și Pepe Ramos urmează să devină părinți și sunt extrem de entuziasmați că în curând își vor strânge bebelușul în brațe. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente cumplite, asta pentru că un diagnostic pus greșit de un medic, a făcut să creadă că va pierde sarcina.

Vedeta a dezvăluit totul în online, chiar pe pagina personală de Instagram, acolo unde fanii i-au transmis mesaje de încurajare.

Irán Castillo, speriată din cauza unui diagnostic greșit

Irán Castillo și Pepe Ramos au trecut prin momente cumplite atunci când au primit un diagnostic greșit din partea medicilor cu privire la bebeluș care trebuie să se nască în curând. Actrița urmează să nască în curând, însă ginecologul i-a sugerat să facă cezariană mai repede decât ar fi trebuit.

Se pare că Irán Castillo și Pepe Ramos au rămas calmi și au căutat imediat o a doua opinie medicală pentru a se asigura că totul este în regulă cu bebelușul lor. Medicii i-au declarat vedetei că bebelușul suferă de trisomia 18, o boală genetică. De aceea, viitoarea mămică a fost la un pas de a-și întrerupe saricina în desfășurare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irán Castillo și Pepe Ramos au apelat la un al doilea doctor, iar acesta din urmă le-a mărturisit că totul este cum nu se poate mai bine, iar bebelușul crește sănătos. Cei doi vor deveni părinți în curând, iar acum se pot bucuracu adevărat de copilul lor, după o sperietură zdravănă. Actrița a realizat recent o altă petrecere pentru întâmpinarea celui mic la care au participat oameni dragi, familia și toți cei apropiați.

Irán Castillo și Pepe Ramos sunt mai fericiți ca niciodată, însă au avut parte de momente cu adevărat terifiante atunci când au avut parte de un diagnostic greșit din partea medicilor.

Irán Castillo, povestea celei de-a doua sarcini

Irán Castillo, protagonista telenovelei “SOS me estoy enamorando”, a decis să-și spună povestea în online și să facă cunoscută greșeala medicilor pentru ca alte mămică să nu mai treacă prin aceeași sperietură zdravănă. Primele cuvinte au fost spuse pe pagina de Instagram a vedetei, împreună cu soțul acesteia, Pepe Ramos.

“Ne-au spus că mai lipsesc câteva analize”, a mărturisit Irán Castillo. Studiul se numește ADN fetal și constă în extragerea câtorva picături din sângele mamei pentru a-l suprapune cu cel al bebelușului.

“M-au sunat de la spital, dar eram într-un centru comercial. I-am sunat și mi-au spus că bebelușul are trisomia 18, sindromul Edwards. Îmi amintesc că m-am așezat pe o bancă și vedeam totul în reluare.”, povestește Iran Castillo, conform tvynovelas.com. Pepe Ramos spune că a doua zi au fost la doctor, însă au așteptat mai bine de două ore.

“Mi-au spus că întreruperea sarcinii este una dintre opțiuni și mi-au mai spus și altele.”, a declarat actrița. Triști, dar cu speranță în suflet, Iran Castillo și Pepe Ramos au apelat la opinia celui de-al doilea medic.

“În tot acest timp încercam să mă contectez cu bebelușul și îmi puneam mâna pe burtă și simțeam că totul este bine.”, a mai spus aceasta.

În articolul

Irán Castillo, speriată din cauza unui diagnostic greșit. De ce a crezut actrița că va pierde cea de-a doua sarcină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x