Irán Castillo oferă sfaturi femeilor ce vor să rămână însărcinate la orice vârstă. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 17.03.2022 la 14:56 Actualizat pe 17.03.2022 la 15:17

Irán Castillo oferă sfaturi femeilor ce vor să rămână însărcinată la orice vârstă, după ce a fost judecată pentru faptul că a născut pentru a doua oară mult mai târziu în viață. Ce a declarat vedeta.

Irán Castillo poartă o bluză albă, zâmbește și are părul despins

Irán Castillo, în cadrul unei conferințe de presă. 12 apr. 2017

Profimedia Images

Irán Castillo oferă sfaturi femeilor care vor să devină mămici la orice vârstă, după ce a fost judecată pentru faptul că a rămas însărcinată mult mai târziu în viață. Vedeta a reușit să aducă pe lume cel de-al doilea copil la 45 de ani.

Vedeta le-a împărtășit urmăritorilor primele fotografii cu bebelușul și a dezvăluit fiecare detaliu prin care a trecut de-a lungul celor nouă luni de sarcină.

Irán Castillo oferă sfaturi femeilor care vor să devină mămici la orice vârstă

Irán Castillo a lăsat recent un mesaj important în mediul online, asta după ce a fost judecată pentru faptul că a rămas însărcinată după vârsta de 40 de ani. Cu toate acestea, cele mai recente fotografii și filmulețe o arată pe actriță mai fericită ca oricând.

Protagonista telenovelei “S.O.S. me estoy enamorando” a mărturisit că a fost ținta mai multor atacuri, asta după ce și-a realizat cel mai mare vis al său, acela de a deveni mămică pentru a doua oară în ciuda vârstei înaintate. Prin intermediului contului personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să își încânte fanii cu cele mai noi apariții, Irán Castillo le-a transmis tutoror un mesaj de-a dreptul emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“S-au făcut multe studii de caz și s-a vorbit mult despre faptul că am trecut peste 35 de ani și mi-am supus copilul la foarte multe riscuri, lucruri ce nu sunt deloc adevărate.”, a declarat Irán Castillo, conform Tvnotas.com.mx. Actrița i-a rugat pe medici să le susțină în continuare pe femeile care doresc să rămână însărcinate, indiferent de vârsta lor.

“Atunci când ești nervos poți să spui multe lucruri, trebuie avut multă grijă.”, a spus aceasta. Părerile legate de acest subiect au fost împărțite, asta pentru că cele mai multe dintre fanele vedetei s-au confruntat cu aceeași problemă atunci când au dorit să rămână însărcinate la o vârstă mult mai înaintată. De asemenea, acestea au specificat că este doar un mit legat de anii pe care o femeie îi poate avea pentru a putea aduce pe lume un copil.

Irán Castillo, despre opțiunea de a rămâne însărcinată indiferent de vârstă

După ce a devenit mămică pentru a doua oară, Irán Castillo a postat primele imagini alături de bebeluș și a lăsat mai multe cuvinte emoționante în mediul online. Alături de Pepe Ramos, vedeta și-a întemeiat o nouă familie, bazată pe respect și iubire.

Pentru curajul de a devenit mămică la 45 de ani, Irán Castillo a fost felicitată de tot mai mulți fani. Cu toate acestea, mulți i-au pus la îndoială judecata și au judecat-o pentru decizia luată. Atât actrița, cât și partenerul său au documentat de-a lungul celor nouă luni de sarcină fiecare etapă a creșterii bebelușului și au postat imaginile pe paginile personale de socializare.

Faimoasa vedetă și-a anunțat fanii că micuțul Demian a venit pe lume în data de 10 februarie 2022. “Astăzi împlinești o lună de viață, bebelușul meu frumos. Îți mulțumesc că ești aici. Îți mulțumesc că ne-ai ales ca părinți. Îți mulțumesc că ai venit pentru a ne dărui tot ce-i mai frumos pe lume. Te iubesc, bebeluș frumos.”, a scris vedeta pe data de 10 martie 2022.

În articolul

Irán Castillo oferă sfaturi femeilor ce vor să rămână însărcinate la orice vârstă. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x