Irán Castillo, petrecere inedită înainte de naștere. Actriță se află în ultimele zile de sarcină

Publicat pe 19.12.2021 la 21:00 Actualizat pe 20.12.2021 la 15:35

Irán Castillo se află pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină, însă a vrut să profite de aceste zile și a organizat o petrecere inedită înainte de naștere. Cum a decurs totul.

Iran Castillo poartă o geacă mov de piele și are o eșarfă în jurul gâtului

Iran Castillo în 19 ianuarie 2020

Profimedia Images

Iran Castillo va deveni mămică în curând și se numără printre actrițele care își vor reîntregi familia în curând. Vedeta mai are foarte puțin timp până când își va ține copilul în brațe iar cu această ocazie a decis să organizeze o nouă petrecere în așteptarea celui mai nou membru al familiei.

Acum câteva săptămâni, Iran Castillo a organizat un baby shower pentru a dezvălui sexul copilului și pentru a petrece clipe minunate alături de cei dragi.

Irán Castillo, petrecere inedită înainte de naștere

Iran Castillo va deveni mămică în curând și a dezvăluit că va avea un băiețel de data aceasta. Vedeta mai are o fetiță dintr-o căsnicie anterioară.

Vedeta a împărțit cu fanii din online câteva momente inedite de la ultima ceremonie pe care a organizat-o în așteptarea bebelușului.

Petrecerea a avut ca scop reflectarea asupra ideii de maternitate și venirea pe lume a unui nou membru al familiei. De asemenea, cu toții s-au bucurat de fericirea actriței. Iran Castillo a postat câteva fotografii în compania mai multor prieteni și a descris petrecerea ca fiind o ceremonie în așteptarea celui mic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Împreună cu aceste femei puternice am avut onoarea de a mă revedea pentru a ne dărui una alteia coroane de flori și a ne reaminti că suntem în fiecare zi niște persoane puternice, zeițe. Am vrut să ne conectăm cu adevărata noastră putere. Vă mulțumesc mame, bunici, vă mulțumesc femei.”, a scris actrița în dreptul postării.

Vedeta a dorit să împartă cu urmăritorii din online câteva momente inedite alături de femeile din viața ei.

“Aici avem un cerc minunat de femei care onorează viețile bebelușilor care vor veni. Vă mulțumesc pentru această magică amintire.”, a spus aceasta.

La petrecere, invitatele au avut parte și de muzică, astfel că un chitarist a fost cel care a reușit să animte și mai mult atmosfera.

Iran Castillo va deveni mămică pentru a doua oară

Iran Castillo mai trebuie să aștepte momentul precis în care își va strânge copilul pentru prima oară în brațe. Vedeta are peste 600 de mii de fani în online, oameni care i-au apreciat munca de-a lungul timpului și care așteaptă cu sufletul la gură să vadă chipul micuțului ce se va naște în curând.

Iran Castillo și Pepe Ramos vor deveni părinți pentru prima oară ca și cuplu. După ce au făcut public anunțul că s-au logodit, iată că la scurt timp a venit și vestea că bebelușul se află pe drum.

Actrița a declarat că se simte bine, are o stare fizică naturală, însă reușește pe cât posibil să facă mișcare atât cât îi recomandă doctorul. La 44 de ani, Iran Castillo va deveni mămică pentru a doua oară. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 7 ani și a apărut în mai multe reclame difuzate la televizor. A luat lecții de actorie cu Martha Zabaleta și Pedro Damian la vârsta de 12 ani, iar ulterior a apărut în telenovela “Angeles Blancos”.

A jucat în 15 telenovele de-a lungul carierei, însă a reușit să aibă și altfel de proiecte profesionale.

În articolul

Irán Castillo, petrecere inedită înainte de naștere. Actriță se află în ultimele zile de sarcină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x